Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1831
be2129b7e7905bab7149532feb3a7efe
Tillbaka (UPD: 2014-10-15 18:57:19)

Mardrömsminuter sänkte Sirius

Sirius hade en tuff eftermiddag i det andra mötet mot Start. Efter vinst senast med 2-1 var det ryska laget på tårna direkt och tog redan efter 47 sekunder ledningen i matchen. En första halvlek Sirius dominerade med mycket anfall men precis som i tidigare matcher fanns inte effektiviteten i avsluten.

- Det är för dåligt. Vi är inte effektiva nog när vi får lägen att avsluta. Det gäller både returer, kontringar och skotten utifrån. Jag tror aldrig att vi haft så mycket avslut som vi hade i första halvlek. Vi kunde dödat matchen redan då, säger Joel Wigren. 

Istället var det ryssarna som visade på hög effektivitet och gick in i halvtidsvila med en 2-3 ledning. 

- Jag vet inte om det är ofokuserat eller om vi faktiskt bara är riktigt otur i avsluten. Men det är surt, fortsätter Joel.

Andra halvlek inleds som fortsatt dominans för Sirius och Mattias Hammarström kan på hörna skjuta in sitt andra mål för dagen. Men efter kvitteringen kommer sju nattsvarta minuter för Sirius. Start lyckas genom två hörnmål och ett par lyftningar gå från till 3-7 innan Sirius tar time-out. 

- Det var en jobbig sekvens av matchen. De får peta in två hörnreturer där vi bara måste vara hetare och smälla på! Sen får de till ett par lyft där vi har dålig kommunikation. Efter det sätter sig idrottspsykologin in och vi börjar tänka, blir väldigt stressade vilket påverkar och gör att vi inte kommer tillbaka till vårt spel alls, avslutar Joel. 

A-laget har nu nio träningsdagar kvar innan premiären. Då byts Relitahallen ut mot Studenternas IP. 

Nästa match: Sirius vs. Kungälv (Elitseriepremiär) 24 oktober kl. 19:07, Studenternas IP

Posten senast uppdaterad 15 okt 2014 kl. 18:57

Annonser


51