Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2447
cfc9eadf6f9c68a82ab704ae5cc4b264
TillbakaFoto: Anna Westin (UPD: 2017-09-10 13:13:12)

Foto: Anna Westin

Mårtensson imponerade stort i premiären - Hattrick i Siriusdebuten

Sirius, utan finska landslagsspelarna Markus Kumpuoja, Teemu Määttä, Jimi Heinonen och Janne Rintala samt juniorlandslagsspelarna David Thorén och Samuel Heeger, tog igår emot det allsvenska topplaget Ljusdals BK i Relitahallen. Med många ordinarie spelare borta tog juniorerna Teo Eklund, Mårten Pousette, Adam Askelöf, Simon Karlsson och Oscar Qvist på sig A-lagsstället.

- Kul med de juniorer som kliver in och gör det bra när vi har flera ordinarie borta. Det var en rolig match och jag tycker vi gör en ganska stabil insats och kan bygga vidare härifrån med vårt spel, säger Sirius nyförvärv Kalle Mårtensson som imponerade stort, bland annat genom att göra tre mål i sin Siriusdebut.

Först kvitterade Kalle Mårtensson Ljusdals tidiga ledningsmål och sedan gav han Sirius ledningen i matchen i den 19:e minuten - Och det var inte slut där. Vid ställningen 3-3 i den andra halvleken återtog Sirius ledningen när Kalle Mårtensson fullbordade sitt hattrick.

- Det känns väl personligen som det fortfarande finns mer att hämta i spelet, men det var trots allt första matchen med Sirius och jag fick göra något mål, så jag är nöjd, säger Kalle Mårtensson.

Även junioren Simon Karlsson fick göra mål i sin A-lagsdebut för Sirius.


- Det känns bra att matcherna börjar dra igång, och absolut så är de roligt att få peta in en boll när man får chansen, säger Simon Karlsson och fortsätter:


- Jag tycker spelet såg bra ut och vi förde matchen och höll mycket boll precis som vi sa innan matchstart, och med tanke på att det är första matchen för säsongen och med ett väldigt ungt lag så tycker jag vi gör en väl genomförd match.


Målskyttar i Sirius: Kalle Mårtensson (3), Nils Bergström (1), Simon Karlsson (1).


_________________________________________________________________________

Johnny Helmersson

Posten senast uppdaterad 10 sep 2017 kl. 13:13

Annonser


51