Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2569
b347333056626a5d6734d66ff3f04bd0
TillbakaFoto: Anna Westin (UPD: 2018-04-15 11:09:36)

Foto: Anna Westin

Mårtensson stannar i blåsvart

Siriusanfallaren Kalle Mårtensson, som kom från Hammarby till Sirius inför förra säsongen, är nu klar för ännu en säsong med Sirius.


- Det är såklart skönt att det är klart och att man kan börja fokusera på nästa säsong. Det har vuxit fram någon form av revanschlust i kroppen sedan några veckor tillbaka, säger Kalle Mårtensson.


Kalle Mårtensson slog igenom i moderklubben Ljusdal och flyttade därefter till Stockholm och Hammarby. Under debutsäsongen med Sirius gjorde han 10 mål och 3 assist.


- Jag trivs väldigt bra i laget, i föreningen och på mitt jobb här i Uppsala, vilket såklart var avgörande. Det finns också riktigt bra träningsmöjligheter här med Relitahallen och IFU-arena. Sedan har vi ju tappat ett par ljusdalingar i Sirius som tyvärr bandypensionerat sig för tidigt, så jag kände väl att traditionen behöver leva vidare, säger Kalle Mårtensson.

Att Esa Määttä är ny tränare för Sirius ser Mårtensson som positivt.


- Jag har pratat en del med Esa i telefon och fått en bild av vad han vill. Det låter bra och jag ser fram emot att börja jobba med honom för min personliga bandyutveckling, säger Kalle Mårtensson.


I en intervju med UNT nämner Esa Määttä att spelare användes fel under den gångna säsongen, däribland dem Mårtensson.


- Vi har inte pratat i detalj om min roll. Om jag har använts fel vet jag inte, men jag tror vi har samma bild av hur det har sett ut och vad laget behöver jobba med framöver. Sedan är det upp till mig och alla andra i laget att ligga på en högre nivå än vad vi gjorde förra säsongen, säger Kalle Mårtensson.  
_________________________________________________________________________

Johnny Helmersson

Posten senast uppdaterad 15 apr 2018 kl. 11:09

Annonser


51