Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2032
6cf44f8020f8e93fbae51a252076d59e
TillbakaFoto: Kenta Jönsson (UPD: 2015-10-12 08:03:31)

Foto: Kenta Jönsson

Matchreferat Sirius - Ljusdal

Ljusdal som trillade ur Elitserien föregående säsong har tappat de flesta av sina spetsspelare till den här säsongen. Trots det visade de gulklädda från Hälsingsland en fin bandy som Sirius emellertid inte lyckades försvara sig mot.

Jimmy Lindgren inledde med att snyggt placera 1-0 i bortre burgaveln redan i sjätte minuten, assisterat av Markus Kumpuoja. Ljusdal kunde sedan kvittera till 1-1 drygt 20 minuter senare, det efter ett fint anfall som till slut resulterade i öppet mål för junioren Edvin Persson, framspelat av Jens Hermansson. 10 minuter senare satte Ljusdals Daniel Skarp 1-2 på hörna. Resultatet stod sig till halvtid.

Publiken värmde sig i pausen med kaffe och bulle under den blå himlen och de plusgrader som denna fina höstdag bjöd på. Andra halvlek spelades förhållandevis avvaktande bandy från båda lag. Knappt en halvtimme in i halvleken, efter en hörnvariant, fick Ljusdal en straff som Jonas Pettersson förvaltade väl. Ett par minuter senare gjorde Markus Kumpuoja sin andra poäng för dagen, när han reducerade till 2-3 efter en soloprestation, som också blev slutresultatet för matchen.

Vi tackar Ljusdal och publiken för matchen och tar nu nya tag inför nästa träningsmatch, som är en av de sista innan seriepremiären mot Villa Lidköping fredag 23/10 kl 19.00 på Studenternas IP. Nästa träningsmatch spelas 16/10 mot Helsingfors i Relitahallen kl 15:00. Hoppas vi ses där.

Ha en trevlig vecka.
/Redaktionen

Posten senast uppdaterad 12 okt 2015 kl. 08:03

Annonser


51