Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1409
950f2aa107b334525fc894627a2aeeed
Tillbaka (UPD: 2013-01-08 13:34:24)

Nätverket var med på Zinken

Sällskapet träffades först på O´learys i Uppsala för en traditionell bandyfrukost. Klubbchefen Kaveh Sarvari hälsade välkommen och därefter presenterade sig samtliga deltagare för varandra.

Sirius Bandys ordförande Claes-Håkan Sandberg fick därefter kort beskriva styrelsens fokusområden och sedan intervjuades backen och tillika managern för U18/U20, Pierre Roos. Pierre berättade lite om läget i A-laget, sin skada och rapporterade kring nuläget i föreningens äldsta ungdomslag. 

På bussen mot Stockholm rullade matchen Edsbyn-Sirius på TV-skärmarna och ett traditionsenligt quiz delades ut till deltagarna.

Väl på plats samlades gästerna inne i ett omklädningsrum och fick besök av Siriustränaren Olle Gabrielsson som intervjuades och berättade om dagens laguppställning och taktik.

Därefter var det dags för match. Trots strålande spel från Sirius sida de första 25 minuterna så stod det 4-0 i halvtid. Därför var det en efterlängtad fika som väntade deltagarna i halvtid i omklädningsrummet.
Andra halvlek slutade 5-1 till Hammarby men trots det var det inte ett alldeles för dystert gäng som satte sig på bussen tillbaka. De flesta gästerna hade samma goda inställning som Västra Sidan, som vid ställningen 8-1 sjöng; ”Sirius, vi ger aldrig upp”.

På bussen tillbaka till Uppsala intervjuades återigen Siriustränaren Olle Gabrielsson, denna gång via länk. Olle redogjorde detaljerat händelseförloppet från sin synvinkel och berättade därefter kort om fokus den närmaste veckan.

Slutligen redovisades det traditionsenliga quizet. Gästerna fick bl.a. det rätta svaret på vilken spelare vars favoritfärg är rosa och som går omkring med rosa tofflor i omklädningsrummet. Titelförsvararen Jörgen Österberg på Aktiv Ortopedteknik lämnade över tronen till vinnaren Mattias Berghult på Nordea Finans som vann förstapriset, årets matchtröja. Jörgen fick nöja sig med en hedersam fjärdeplats denna gång. På andra plats kom Per Myrsten (Carlsson Ring Fastighetsmäklare) och på tredje plats Jan-Eric Nordström på Joreni Pac.

Vi tackar samtliga deltagare och hälsar de välkomna till nästa nätverksaktivitet.

Se vilka företag som var representerade.

Se samtliga bilder från aktiviteten.

Posten senast uppdaterad 8 jan 2013 kl. 13:34

Annonser


51