Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1581
58e128221fedb0e362a9d0e7aefba50b
TillbakaUppsalapubliken får se Niklas i den blåsvarta tröjan i vinter. (UPD: 2013-10-18 09:39:28)

Uppsalapubliken får se Niklas i den blåsvarta tröjan i vinter.

Niklas Eriksson klar för Sirius Bandy

-Vi är mycket nöjda med Niklas tid i laget så här långt där han har visat prov på att vara en stabil Elitseriespelare som levererar på en hög och jämn nivå både på match och i träning. Niklas styrkor är just stabiliteten, arbetsförmågan, passningsspelet och den defensiva förmågan samt att han kan spela på många olika platser i laget på ett bra sätt.  Niklas är en lagspelare som alltid levererar för lagets bästa. Även utanför isen bidrar Niklas med en positiv attityd och är en väldigt uppskattad lagkamrat fortsätter Söderman. 

- Det känns kul att nu få in Niklas i truppen, och det skall bli intressant att se hur han kan utvecklas hos oss. Niklas är ju bara 25 år och har många år kvar som spelare i Elitserien. Med den trupp vi nu har där vi drabbats av långtidsskada på Johan Andersson och där Patrik Johansson rehabilitering drar ut på tiden så är det extra skönt att vi nu lyckats knyta Niklas till klubben säger Mats.

- Det känns otroligt skoj att få representera Sirius Bandy i vinter och känns jättebra att få möjligheten att utvecklas vidare i Elitserien. Jag har ju tränat med laget sedan jag flyttade hit i september och tycker att jag kommit in snabbt i gruppen. Det är ett ungt och härligt gäng, i och kring laget, som är hungriga att visa vad vi kan. Flytten till Uppsala och Sirius känns spännande och stimulerande både socialt som sportsligt, och både jag och min sambo gillar Uppsala som stad säger Niklas. 

Fakta:
Niklas Eriksson
Född: 1988
Moderklubb: Ljusdal
Säsonger i LBK: 7 st 

/Redaktionen

Posten senast uppdaterad 18 okt 2013 kl. 09:39

Annonser


51