Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1566
fb6e8c8babe4c73a30de02b736db24a6
TillbakaKlasse inledde målskyttet. (UPD: 2013-10-07 15:24:21)

Klasse inledde målskyttet.

Oavgjort mot GAIS

Då Dynamo Kazan ställde in sin match mot Sirius på grund av skador, vilket också Hammarby gjorde inför deras mötet med GAIS så blev det istället med kort varsel en match mellan Sirius och GAIS som var på träningsläger i Relitahallen under helgen. 

Sirius klev upp högt i försvarsspelet till en början vilket såg ut att störa göteborgarna till en början och tvingade laget att ta en time out efter en dryg kvart med ställningen 2-0 till blåsvart.
– Vi testade lite grejer och tränade vår defensiv på ett annat sätt. Vi ville kliva högt upp och pressa Gais, vinna boll och starta anfall därifrån. Det är något som blir nyttigt i slutet av matcher i vinter. Vi orkar inte hela första halvlek, men fick ett bra kvitto på att om vi gör det rätt så får vi bra utdelning, sa Gabrielsson till UNT efter matchen.

GAIS spelade upp sig och lyckades reducera och kvittera innan halvleken var slut. Det var ett resultat som stod sig matchen ut. Noterbart var att matchen spelades 2x30 min och att Sirius målskyttar var Klas Nordström och Ted Wiklund.

Matchfakta:
Sirius-GAIS 2-2 (2-2)
Målskyttar: Klas Nordström, Ted Wiklund

/Redaktionen

Posten senast uppdaterad 7 okt 2013 kl. 15:24

Annonser


51