Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1820
5b36d3b9e3e4f1889bb9e80ce37fb912
Tillbaka

Oavgjort mot Kuzbass.

Sirius drabbade på lördagen samman med en av de ryska tungviktslagen, Kuzbass. Robin Olsson och Victor Lundberg saknades sedan tidigare på grund av skador och en förkyld Mattias Hammarström valde att stå över dagens match. Positiva nyheterna? Mattias Widén är nu tillbaka på allvar och gjorde en väl genomförd match.

En första halvlek där ryssarna kom till farligheterna men Kimmo Kyllönen som stod för en stabil match med flertalet avancerade räddningar som höll kvar Sirius. I slutskedet av första halvlek fick Sirius en straff som Adam Rudell med kraft sköt upp i nättaket. 

I andra halvlek ändrades matchbilden och Sirius styrde under stora delar spelet. Kuzbass tog ledningen med 2-1 innan Sirius stod för tre raka mål. 4-2 målet, gjort av Patrik Johansson som visade upp gamla stortakter när han med hög fart rann igenom hela det ryska försvaret och avslutade med kyla.

- Det känns bättre och bättre! Långt från toppformen men kul att få göra mål igen, var ett tag sen sist! Har varit nära ett par gånger under försäsongen men mållöst innan ikväll, säger Patrik Johansson.

 En slutforcering av det ryska laget under sista kvarten utjämnade matchen och slutresultatet skrevs till 4-4. 

- Dagens match var helt klart ett steg i rätt riktning. Bara att ladda om batterierna inför morgondagens match mot Baikal. Kommer bli tuffa tag, avslutar assisterande tränaren Pierre Roos. 

Matchstart imorgon: 16:45 Relitahallen 

Posten senast uppdaterad 6 okt 2014 kl. 15:01

Annonser


51