Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1941
68c99aba64b0dbd056bf9c8cd5fbb028
Tillbaka (UPD: 2015-01-31 09:27:04)

Ödesmatch när Sirius ikväll möter Kungälv

Efter en tung förlust har laget igår pratat ut om vad som hände i onsdags. Efter en lugn träning väntar nu en lång bussresa ner inför säsongens hittills viktigaste match. Kungälv på Skarpe Nord har under de senaste säsongerna blivit känd som en av seriens svåraste bortamatcher. Redan i år har Västerås, Vetlanda och Sandviken tappat poäng nere på Västkusten. 

- Kungälv har alltid varit starka hemma. Tror det är en kombination om att många har långt att åka dit och att förutsättningarna inte är optimala och att laget har skaffat sig mycket självförtroende där, säger Patrik Johansson, som har Kungälv som moderklubb. 

Hur ser ni på dagens match? 
- Det är ju en klassisk fyra poängmatch i och med att Kungälv är ett av lagen vi behöver ha bakom oss för att undvika kval.Vi får avvakta vädret innan vi sätter matchplanen ikväll men vi har alla möjligheter att vinns oavsett väder. Vi tror stenhårt på det här.

Kampen om den sist platsen på "säker mark" är mycket jämn. Både Sirius, Kungälv och Kalix står på exakta samma målskillnad. Sirius 3 poäng efter Kalix och 2 efter Kungälv. Vid en blåsvart seger ikväll befinner sig laget på allvar med i kampen om att undvika kvalspel. 

Matchfakta: 
Kungälv - Sirius
Fredag 30 januari kl. 19:00
Skarpe Nord

Posten senast uppdaterad 31 jan 2015 kl. 09:27

Annonser


51