Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1503
0340f718ef13c61f8538dcc6ad77b9c6
TillbakaClaes-Håkan Sandberg (UPD: 2013-04-08 14:18:35)

Claes-Håkan Sandberg

Ordförande har ordet

-Först och främst vill jag och styrelsen verkligen lyfta vårt A-lag och ledarna efter säsongen 2012-13. Dom har gjort en fantastisk prestation genom att uppfylla målet om en elitserieplats 2013-14. 

Vad är det du är mest nöjd med?
-Det är att laget med tränare Olle Gabrielsson i spetsen trots tränarturbulensen våren 2012, alla skador och en missad slutspelsplats med två poäng ändå hållt ihop och enbart fokuserat på nästa match.

Hur känns det att ha huvudansvaret för en elitserieklubb?
-Det känns stimulerande och samtidigt som en stor utmaning. Idrotten berör och skapar känslor som det inte alltid är lätt att hantera. Nu arbetar jag och styrelsen febrilt med att få den nya organisationen på plats och jag vet att sportgruppen med Mats Söderman i spetsen jobbar hårt med att få till ett slagkraftigt lag inför nästa säsong. 

Kan du avslöja något mer kring A-laget?
-Jag har nu lärt mig vad silly season betyder och det enda jag kan avslöja är att det kommer hända en del saker de kommande två veckorna. 

Hur ser du på framtiden på lite längre sikt för bandyn i Uppsala?
-Jag är mycket imponerad av det arbete som har gjorts och det som görs på ungdomssidan i Uppsala och i Sirius Bandy. Vi har kanske Sveriges bästa bandyskola i Bandykul som genererar massor av energi. Vi har riktigt duktiga ledare som driver ett framgångsrikt koncept. Jag ser också resultatet av ett bra ledarskap när jag träffar lag och ledare för Sirius ungdom. Här har Erik Löhman (Ungdomsansvarig) med assistans av Edvin Hellsing och ledare för varje enskilt lag gjort ett fantastiskt arbete. Bandy i skolan med "rektor" Pierre Roos utvecklas kontinuerligt. Det är riktigt roligt att så många ungdomar väljer bandy som profil kopplat till grundskola och gymnasium. 

/Redaktionen

Posten senast uppdaterad 8 apr 2013 kl. 14:18

Annonser


51