Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1154
6f7b02de2d409a243fc814cbd5e97aeb
TillbakaP16 klart för SM-final (UPD: )

P16 klart för SM-final

P16 till SM-final för andra året irad

Sirius P16-lag har imponerat under året och började säsongen med att vinna Mini World Cup i Bollnäs. Laget har många talanger som brinner för bandy och de har tillsammans nått mycket framgångar de senaste åren. 

I helgens sista steg inför SM-finalen åkte laget alltså upp till Edsbyn för tre tuffa matcher. 

Sirius-GT76 6-3
Stockholmarna inledde matchen bäst och hade en 0-2 ledning efter drygt tio minuter. Sirius kom tillbaka snabbt via två hörnmål och ledde sedan med 4-2 i paus. Efter en stabil andra halvlek kunde laget till slut vinna med 6-3. 

Villa Lidköping-Sirius 1-4
Villa är ett lag som P16-gänget har haft ett par tuffa matcher mot, Lidköpingslaget tog också ledningen tidigt i matchen men Sirius kom tillbaka precis som i den första matchen och hade en 1-3 ledning i paus som man sedan uttökade till 1-4 i den andra halvleken. 

Edsbyn-Sirius 4-4
Matchen mot hemmalaget Edsbyn blev den tuffaste under helgen. Edsbyn spelade ett bra försvarsspel och hade mycket bollhållning. Trots det gör Sirius ett ryck med tre snabba mål. "Byn" kom dock tillbaka snabbt och gick ikapp till 3-3. Med några minuter kvar gör Sirius 4-3 på straff men på tilläggstid lyckas "Byn" kvittera vilket innebär oavgjort. 

I finalen ställs man mot GT76 och finalen spelas den 17 mars på Studenternas IP. Vi hoppas att laget kan få samma publikstöd som förra årets final mot Boltic då ca 500 personer kom för att stötta Sirius framtid. 

/Redaktionen

Posten senast uppdaterad kl.

Annonser


51