Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1857
ca7a61c9a6bc2d9799544aeff395ae4e
Tillbaka (UPD: 2014-11-04 15:45:47)

Premiärseger för U20 och P-14 vinnare av Reebok Cup 2014

UNT skrev idag (tisdagen 4 november) en helsida i tidningen om U20s jakt på SM-gulden efter det snöpliga uttåget i förra årets semifinal mot Nässjö. Laget är i år en stor förhandsfavorit och förväntningarna sänktes inte efter segern i Svenska Cupen för ett par veckor sen. 

I söndags för det äntligen dags för seriepremiär när Ljusdal gästade Relitahallen. Sirius tränare Peter Engstrand sammanfattar matchen: 

- Seriepremiären mot Ljusdal slutar med en 9-3 vinst. Matchen börjar vi lite avvaktande men ändå stabilt. Vi tar ledningen och efter målet får vi lite islossning och går fram till en 4-0 ledning. Innan halvtidsvilan gör Ljusdal två hörnmål och sätter lite press på oss. I början av andra halvlek gör vi ett tidigt mål och efter det tycker jag att vi kontrollerar matchen. Jag hade en oro inför matchen med tanke på den fina försäsongen vi har gjort och nu skulle ladda om till serien. Vi har pratat mycket om inställning och ödmjukhet till matchen. Spelet hackade periodvis men det berodde en del på våra många utvisningar. En mer än godkänd match av grabbarna som tar fart till helgmatcherna mot Kungälv på lördag och Vänersborg på söndag, både på bortaplan.


Sirius P-14, pojkar var också i full gång denna helg. Laget vann finalen mot Tillberga med förkrossande 8-1. 


Posten senast uppdaterad 4 nov 2014 kl. 15:45

Annonser


51