Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2209
1909f6aac89c611b012ba7ee2416621f
TillbakaFoto: UNIK bandy (UPD: 2016-07-01 17:36:02)

Foto: UNIK bandy

Pressmeddelande från Sportgruppen - Unga spelare i Sirius BandyI dagarna blev det offentligt att de unga Siriusspelarna Jonas Eklund och Hannes Skagerlind kommer representera Unik i vinter. Sirius kommer ha ett samarbetsavtal med Unik och därmed kunna följa spelarna nära. Unik är en bra miljö att fortsätta utvecklas i och där kommer de få den kontinuerliga matchträningen Sirius inte kan ge dem för tillfället. 

Sedan tidigare har även Johannes Camilton valt att prova en ny miljö hos Örebro SK. Det finns ett visst mått av samarbete även här och om Johannes vill kan han redan denna säsong spela för Sirius, när och om Örebro spelat färdigt före Sirius. Säsongen 17/18 blir Johannes Örebrospelare fullt ut. 

Gustav Holmgren har lämnat för ny klubbadress i Hammarby Bandy. Gustav var tillsammans med Henrik Kjellsson vår önskan om målvaktspar för denna säsong men den önskan delade inte Gustav som alltså lämnar för Hammarby. Innan övergången kan anses helt klar återstår en slutförhandling mellan klubbarna. 

Vi vill önska Jonas, Johannes, Gustav och Hannes stort lycka till i sina nya klubbar. Vi kommer följa er med nyfikenhet och hoppas på att se er alla i den Blåsvarta tröjan i framtiden. 

Annars pågår arbetet för fullt med att stärka upp truppen ytterligare, och förhoppningen är att kunna presentera något nytt inom de närmsta veckorna.Trevlig sommar!

/Sportgruppen Sirius Bandy

Posten senast uppdaterad 1 jul 2016 kl. 17:36

Annonser


51