Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2394
396b30f25f5cae8bfc51b195b5e1af63
TillbakaFoto: Anna Westin (UPD: 2017-04-15 14:33:37)

Foto: Anna Westin

Pressmeddelande: Ytterligare en pusselbit på plats - Andersson förlänger med Sirius Bandy

- Det känns bra att ha signat ett år till med Sirius. Känslan är att klubben och spelartruppen äntligen fått lite stabilitet och trygghet efter några tuffa år, säger Tobias Andersson.


Tobias Andersson kom till Sirius Bandy inför säsongen 2014/2015. Då kom han från göteborgslaget GAIS och innan dess spelade han för moderklubben Falu BS. Det här blir alltså Anderssons fjärde säsong i den blåsvarta tröjan, en säsong där han tror Sirius kommer fortsätta ta kliv framåt.


- Jag hoppas verkligen att vi fortsätter på den inslagna vägen. Det är tufft att nå slutspel men jag anser att vi verkligen har chans till det, så bra är vi, säger Tobias Andersson.


Tobias Andersson blir Sirius tolfte kontrakterade spelare.

- Det känns verkligen bra att vi kom överens med Tobias om ytterligare en säsong i Sirius. Tobias har många kvaliteter vilket gör honom användbar på olika positioner i laget.  Samtidigt skulle det vara intressant om vi kunde landa Tobias i en tydligare roll för att bland annat få mer användning av hans skridskoåkning och trygghet med boll, säger Jonas Johansson från Sirius Bandys sportgrupp och fortsätter:


Med Tobias har vi nu elva utespelare under kontrakt. Vi för diskussioner med några spelare utifrån och vi hoppas kunna presentera ett eller ett par nyförvärv efter påsk. Övriga spelare från fjolårets trupp ska vi också återkomma till efter påsk. Flera av dem har redan fått vänta alldeles för länge på besked, avslutar Jonas Johansson.

Posten senast uppdaterad 15 apr 2017 kl. 14:33

Annonser


51