Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1506
eb15f6bdb6c3d68215177643fe7d7188
TillbakaKlar för två nya år i klubben. Foto: Kenta Jönsson (UPD: 2013-04-11 15:46:31)

Klar för två nya år i klubben. Foto: Kenta Jönsson

"Putte" klar för Sirius Bandy

– Vi har under den senaste tiden haft diskussioner med "Putte" och har nu kommit fram till en lösning som känns väldigt bra säger Mats Söderman, sportslig ansvarig i Sirius Bandy. 

Patrik Johansson kom till klubben 2010 och har sedan dess bidragit med att ge oss och våra supportrar högtidsstunder på Studan där Patrik briljerat med sin fart och teknik. Det känns otroligt skönt att Patrik nu beslutat sig för att skriva på ett nytt kontrakt tvåårskontrakt (1+1). I avtalet ingår arbete på marknadssidan i klubben precis som under de senaste tre åren. 

– Det känns skönt att ha bestämt sig för att fortsätta i Sirius Bandy. Jag trivs väldigt bra i klubben och i staden och känner att jag har ännu mer att ge i den blåsvarta tröjan. Jag fortsätter också mitt arbete i klubben och avslutar min utbildning i Uppsala under våren säger Johansson. 

Kontraktet är skrivet med en så kallad ”Rysslandsklausul” eftersom ”Putte” blivit uppvaktad av ryska klubbar under den senaste tiden. 
– Vi förstår att det attraherar honom att prova på proffslivet i Ryssland, något som kan vara ett ytterligare steg i hans fortsatta utveckling och vi har genom klausulen gett honom den möjligheten om det skulle bli aktuellt. Nu är han en Siriusspelare och vi utgår givetvis från att han kommer att spela i blåsvart de kommande säsongerna, säger Söderman. 

-Jag fokuserar på att bli helt frisk i min ljumske och lägger all min fokus på Sirius Bandy. Jag vet att dörren är öppen för Ryssland vilket känns skönt eftersom det är bland det största man kan uppleva som bandyspelare avslutar Johansson. 

Posten senast uppdaterad 11 apr 2013 kl. 15:46

Annonser


51