Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1920
a977d9bcfa08a64534499c1c6069eb75
Tillbaka (UPD: 2015-02-02 10:35:16)

Relita – en av våra stora hjältar

Under onsdagen hade vi ett akutinsatt möte med flertalet av våra sponsorer som resulterade i att vi kunde säkra januarilönerna. Vi är otroligt tacksam för det stöd vi redan har fått, säger Sirius Bandys Ordförande, Claes-Håkan Sandberg.

– Relita har varit fantastiska för oss i det här läget, än en gång, säger Claes-Håkan Sandberg. Namnet Relita är inom bandysverige framför allt känt för den fina bandyhallen, Relitahallen. Under säsongen har de utöver sponsring till Sirius Bandy i form av exponering på matchdräkt och liknande även byggt ett tält för publiken på Studenternas IP som gör att man kan värma sig i paus, äta, dricka och umgås. Tältet går under namnet Relitatältet.

Det är även fler partners som har gått in och hjälpt oss i dagarna, bland annat Skrotcentralen, Returpapperscentralen, Uppsala Handelsstål, Bildemo, Bolander & Co, Alviks Måleri och HZ Bygg. Köp av våra sponsorer, de gagnar Sirius Bandy.

Arbetet för att uppnå en ekonomi i balans och en säkrad elitlicens till kommande säsong fortsätter. Vi arbetar intensivt för att få in pengar genom våra underbara partners samt från privatpersoner i Uppsala och övriga Sverige med ett Siriushjärta, som vill ha ett bandylag i elitserien i Uppsala.

Posten senast uppdaterad 2 feb 2015 kl. 10:35

Annonser


51