Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
547
f84acdf222fa52296fed3f2c6eed338f
Tillbaka (UPD: )

Returmatch på Zinken

Sirius överraskade hela Bandysverige med att besegra Hammarby i den första kvartsfinalen, inklusive sig själva faktiskt:
Jo, det är klart att vi tror på det vi gör, på laget och på vårt spel”, säger Magnus Berglund. ”Men Hammarby är ju världens bästa lag. Så vi är glada över resultatet, men också över prestationen och krigarhjärtat.”

Så det är mungiporna uppåt i ett Sirius som planerar att mönstra samma lag som i den senaste matchen. Vad har vi att förvänta oss från Zinkensdamm?

”Jag räknar med att Hammarby kommer att vara ännu starkare, jag tror att de är lite uppretade nu, de har hemmaplan och vill säkert sätta oss på plats. De kommer nog också att köra lite man-man på Eskhult och Rosa, de brukar spela på det sättet.”

Och vad blir motdraget?

”Vi har stor respekt för Hammarby, de är ju som sagt världens bästa lag. Men just därför är det viktigt att kliva in med självförtroende och mental kraft. Vi såg tecken på det förra matchen att vi gör saker vi inte har visat tidigare under säsongen, t.ex Mickelsson. Det starka motståndet tvingar oss att bli bättre.”

Blir det fokus på defensiven nu när Hammarby förväntas gå ut med full fart?

”Nej, många tror kanske att det är fokus på defensiven i en match som den här, men jag ser den offensiva inställningen som helt avgörande. Nu måste vi visa att vi är bra med bollen och att vi kan komma till tillräckligt många avslut.”

Vi önskar Berglund och resten av laget lycka till på Zinkensdamm!

Posten senast uppdaterad kl.

Annonser


51