Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
535
8a967c6f3cca3a00aadc61dcaa3fe9ae
TillbakaMickelsson, tvåmålsskytt. (UPD: )

Mickelsson, tvåmålsskytt.

SAIK vann kvällens match mot Sirius. 2 - 7 till gästerna.

Edlunds andra mål för kvällen gjordes med ett skott utifrån som smet in till höger om Säleby, som inte hade fri sikt i skottögonblicket. I den här delen av matchen var det SAIK som var det tyngre laget och kom oftare fram till farligheter i anfallsspelet. Men vart eftersom halvleken led fick Sirius ihop spelet och skapade en hel del chanser som till slut resulterade i reduceringen till 1 – 2. Christian Mickelsson gjorde målet, på pass av Micke Jakobsson. Micke hade chans att gå på avslut själv, men som mycket osjälviskt spelade ut till höger där Mickelsson kom helt fri och utan problem kunde lägga in bollen i mål. Faktiskt ett riktigt mönsteranfall som startades av Erik Sundin. 1 – 2 var halvtidsresultatet.

I andra halvlek började Sirius piggt men tyvärr fick SAIK det viktiga 1 – 3 målet. Det var ingen speciell målchans men ett diagonalpass utanför Sirius straffområde friställde Magnus Muhrén som sköt in bollen i målet. 1 – 4 gjorde återigen Edlund då han blev helt frispelad efter att siriusspelare tappat boll i en anfallsfas. Trots målunderläge försökte Sirius vara konstruktiva och spela offensivt. Mickelsson var igenom och blev fälld i straffområdet och domaren blåste straff. Tyvärr lyckades inte Sirius göra mål på straffslaget utan SAIK kunde på kort tid göra två mål och gå fram till 1 – 6 innan Mickelsson kunde reducera ytterligare en gång. Slutresultatet skrevs till 2 – 7 efter att Christoffer Edlund gjort sitt fjärde mål för kvällen, denna gång på hörna.

Andreas Eskhult blev skadad i föregående match och spelade inte. Vi får hoppas på ett snabbt tillfrisknande så vi får se Andreas på isen snart igen. Idag var det ett perfekt bandyväder med den bästa isen för säsongen.

Micke Jakobsson fick utmärkelsen ”Matchens blåställ”. Mycket välförtjänt. För Sirius del gäller det att ta med sig de positiva bitarna från matchen och jobba vidare. Nästa match spelas på söndag mot Katrineholm. Matchen går på Backavallen. Nästa hemmamatch spelas tisdagen den 16:e och då mot Edsbyn.

 

Posten senast uppdaterad kl.

Annonser


51