Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2219
2e4d52c9031cb468e237c2cde144685a
TillbakaFoto: Anna Westin (UPD: 2016-09-11 19:37:41)

Foto: Anna Westin

Seger i säsongens första träningsmatch

Ungefär 130 personer hade under den varma lördagen tagit sig in i ett nerkylt Relitahallen för att kolla när Sirius Bandy spelade säsongens första träningsmatch. Motståndare, hälsingelaget Ljusdal som inför säsongen fått in Mikhail Svechnikov i truppen. 

Med flera av de ordinarie spelarna borta p.g.a. landslagsuppdrag fick juniorer som Oskar Rönnkvist och Samuel Heeger chansen. Det var Sirius som fick bästa starten på matchen. Efter sju minuters spel hittade Lars Fall fram till just junioren Oskar Rönnkvist som satte 1-0. Andra Siriusmålet kom i den 14:e minuten av Tobias Andersson. Ledningen halverades dock snabbt då Ljusdal minuten senare reducerade på hörna. Men Sirius visade att även de kan förvalta hörnor. Libron Victor Lundberg gjorde 3-1 i den 22:a minuten. Innan halvlek hade dock Ljusdal tagit ikapp underläget genom två mål av Jonas Pettersson. 3-3 i halvtid. 

I den andra halvleken, ny hörna och återvändanden Lars Fall, som vanligtvis slår in hörnorna sköt in 4-3. Lagen fortsatte följa varandra och Ljusdal både kvitterade och tog i den 64:e minuten ledningen med 4-5. Jonas Petterssons fjärde mål.

Siriusspelarna visade dock på god moral och junioren Samuel Heeger kvitterade på pass från Oskar Rönnkvist. Ett anfall som visade på den goda potentialen som finns hos de blåsvartas juniorspelare. I den 84:e minuten kom så det avgörande målet, även detta på en hörna. Sista man på bollen, Tobias Andersson och 6-5 blev också slutresultatet. 

Med i truppen var också UNIK:s Jakob Edberg och Axel Hellberg som gjorde en mycket bra insats, detta var också ett bra första steg i samarbetsavtalet klubbarna emellan. 

På tisdag väntar ett betydligt tuffare motstånd i form av de två senaste årens SM-vinnare Västerås. Matchstart 17:00 i Relitahallen. 

/Redaktionen

Posten senast uppdaterad 11 sep 2016 kl. 19:37

Annonser


51