Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
148
5af019f9ed7bc905b1d977044afc6e75
Tillbaka

Pierre Roos

Sirius åker till Bandybyn för spel mot svenska mästarna Edsbyn.

...säger att det ska bli kul och intressant att spela ikväll eftersom Edsbyn är ett av världens bästa lag och är en bra värdemätare.

- Ett kvitto på hur vårt spel betalar sig mot topplagen, säger Pierre. Inom laget strävar man efter att bli jämnare och hålla fast vid det egna spelet i 90 minuter. Pirre tillägger också att det är intressant med en spelartrupp där konkurrensen är så hård att man måste ställa över två riktigt bra spelare, vilket vi inte har haft tidigare.

Sirius har inte vunnit i Edsbyn sedan -93. Truppen som spelade då innehöll spelare som Sergei Lomanov och  Vitalij Anufrienko, två stjärnspelare som kunde avgöra matcher på egen hand. Matchen kommer inte att bli lätt för sirius men en förutsättning är en bra is och det kommer vi att få. Senast hemma blev isen förstörd av regnet och det hämmade passningsspelet en hel del. Sirius är inte slagna på förhand och har spelat jämt med Edsbyn tidigare i år men det skulle vara en stor stjärnsmäll som kommer eka över bandysverige ifall vi besegrar mästarna i deras egna bandyhall.

Hemsidan kommer att finnas på plats i Edsbyn och ge rapporter under dagen. Titta in på hemsidan och var uppdaterad med senaste nytt om Sirius inför fredagskvällens bortamatch.

Posten senast uppdaterad 14 nov 2008 kl. 17:52

Annonser


51