Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
467
f1b99edaf57bcf4c38d21e8a3dd43cff
Tillbaka

Mats Söderman

Sirius åker till Dalarna för match mot Falu BS.

Hej, Mats. Nu är det matchdags igen och nu står Falu BS för motståndet. Om man ser till tabelläget så är det en lätt match för formstarka Sirius.

- Nja, inte alls. Grabbarna är ödmjuka inför uppgiften och tar matchen på högsta allvar. Vi måste fokusera på vad vi ska göra på plan och arbeta med vårt spel, oberoende av våra motståndares tabelläge.

Siriusspelarna har inte haft något matchspel sedan den senaste matchen mot Villa. Det blev ett längre uppehåll och jag antar att ni har tränat en del. Hur har träningarna sett ut?

- Vi har kunnat träna mycket bra och grabbarna är enormt matchsugna. Alla spelare är friska och är tillgänliga för spel. Pirre är tillbaka och då får Hugo vila. Vi går nu in i nästa del av ett tätt matchande och vi vill fortsättningsvis ha samma höga spelnivå som vi avslutade den första fasen. Det gäller för oss att behålla vår ödmjukhet inför de uppgifter vi har att vänta oss framöver. Men som sagt, killarna är taggade och bra sugna på att få komma igång att spela igen. Det är riktigt bra stämning i laget.

I Sirius har både Pierre Roos och Erik Sundin tidigare spelat i Falu BS. Vi får hoppas att de vet var målramarna är placerade på Lugnets Istadion och att siktet är rätt inställt. Då finns möjligheten att Pirre sätter någon högerhörna i mål eller att vi får se en kanon från distans avlossad från Eriks klubba. I Falu BS spelar Eriks yngre bror, Olle Sundin. Vem som går segrande ur den drabbningen återstår att se.

Vi önskar våra blå-svarta bandylirare lycka till!

Lars Dahlström   

Posten senast uppdaterad 8 dec 2009 kl. 23:43

Annonser


51