Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1804
51df08c584531d634b1b42ecde8c520f
Tillbaka (UPD: 2014-09-14 22:30:51)

Sirius avgjorde i slutsekunderna mot Ljusdal

Sirius ställdes på söndagsmorgonen mot Ljusdal i placeringsmatchen om
7-8:e platsen i turneringen. Det var en sömnig första halvlek som präglades av mycket utvisningar. Sirius sköt halvlekens ända skott på mål och resultatet 0-0 speglade den första halvleken väl. 

I den andra tog matchen fart samtidigt som utvisningarna fortsatte dugga tätt. I den 54:e minuten åkte Daniel Sandberg på matchstraff efter att ha satt in en höfttackling på förre Siriusspelaren Johan Jansson Hydling, som fick utgå och inte kom tillbaka under matchen. Sirius fortsatte att dra på sig utvisningar och med både Mattias Widén och Daniel Bärneskär på botbänken kom överraskande Sirius ledningsmål inprickat av Joel Wigren efter en snabb kontring. Efter 1-0 målet lossnade målskyttet för båda lagen, två snabba mål av Ljusdal följdes upp av en kvittering från Jimmy Lindgrens klubba efter en högklassig djupledspass från Patrik Johansson. Detta var Lindgrens första mål i Siriuströjan. 

Matchen tickade in på övertid och både lagen började sikta in sig på ett straffavgörande när Jakob Jenefeldt tog sig in i straffområdet och lyckades få fram en passning till Tobias Andersson som pricksköt in avgörande 3-2. Siriusseger och en 7:e plats i Champions Cup 2014. 

En bra avslutning från Sirius sida som nu återgår till flertalet träningsmatcher innan seriepremiären mot Kungälv den 24 oktober. Se spelschemat för träningsmatcherna. Bollnäs vinner Champions Cup efter att ha skrällt mot Dynamo Moskva i en final som avgjorde först i förlängningen. Matchvinnare för Bollnäs blev Samuli Helavuori efter assist från Daniel Berlin. 

Posten senast uppdaterad 14 sep 2014 kl. 22:30

Annonser


51