Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1983
d50bed4b0705785c113d82b124921480
Tillbaka (UPD: 2015-03-17 10:53:18)

Sirius Bandy beviljat Elitserielicens för säsongen 15/16

Redan i höstas beviljades tio klubbar elitlicens medan Broberg/Söderhamn, Hammarby, Kungälv och Sirius har granskats särskilt under innevarande verksamhetsår. Dessa fyra klubbar samt elitserienykomlingen Gripen Trollhättan har nu beviljats elitlicens.

- Såväl Hammarby som Sirius har i pressen meddelat att de haft ekonomiska problem under säsongen. De har genom betydande insatser från styrelse, medlemmar, spelare och andra intressenter aktivt arbetat för att lösa problemet och de synes ha lyckats, säger Jonas Nygren, ordförande i Ekonominämnden, och fortsätter.

- Även Gripen har under året på ett anmärkningsvärt, snarare berömligt sätt, lyckats förbättra föreningens ekonomi så att de numera uppfyller de krav som ställs för att beviljas elitlicens. Jag gläds med Gripen och alla som stöttar klubben. De övriga två klubbarna, har även de arbetat hårt för att nå målet - en stabil ekonomi som gör att de kunnat få elitlicens för säsongen 2015/16.
 


I höstas beviljades följande föreningar elitlicens: Bollnäs, Edsbyn, Kalix, Ljusdal (degraderade till Allsvenskan), Sandviken, TB Västerås, Vetlanda, Villa Lidköping, Vänersborg, Västerås. 

- Nu har vi i den ekonomiskt ansträngda situationen undvikit en konkurs och klarat en elitlicens för kommande säsong. Vi tackar alla med blåsvarta hjärtan för er hjälp att få en ekonomi i kontroll och kan nu jobba med Sirius Bandys framtid. I maj kommer vi att presentera ett förslag hur framtiden inom Sirius Bandy kommer att se ut, säger styrelseordförande Claes-Håkan Sandberg.

Posten senast uppdaterad 17 mar 2015 kl. 10:53

Annonser


51