Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
404
c9ef4536f88bf3ce58053eaaca8f6e97
Tillbaka (UPD: 2009-08-18 14:01:05)

Sirius Bandy har varit på träningsläger

De senaste åren har träningsläger med Sirius Bandy inneburit sova på ett kollo med dubbeldass och en hel del träning. Tyvärr hade inte årets boende något dubbeldass som jag vet att många i laget blev besvikna över, men i år var det något alldeles extra.
Vi skulle övernatta i Eskhults palats i Långhundra! Detta kan ju bara bli hur bra som helst tänkte jag. Och det blev det också, hur bra som helst alltså. Hela lägret var perfekt förutom en sak... Det var det vi gjorde de första FEM timmarna när vi kom dit! Vi skulle spela golf...

Golf... om jag säger så här; Det roligaste under rundan var att bära runt på Pirres handväska (golfbag) sen var det inte så mycket mer som var roligt. Det skulle väl vara när man väl nån gång lyckades hålla bollen inom den smala banan men det var ju inte ofta det inträffade... Jag tror jag är skylldig Pirre ett dussin bollar. Tyvärr kan jag inte berätta så mycket mer om själva golfen för jag tappade intresset ganska snabbt och intresserade mig inte för vem som vann. Fall sa i efterhand att han vann allt man kunde vinna under hela helgen, så förmodligen vann han golfen också. Men jag måste också säga att Sudden har tränat minigolf med sin fru hela sommarn, det visades tydligt uppe på green. Vi träffade även på VSS "Knivjonas" ute bland hålen, en glad överraskning i en tråkig sport!
 
Vissa hade inte fått nog av golfen så Mikkel, Virre och Fall körde chipptävling runt Eskhhults hus hela helgen! Medan Jocke och jag "tvättade" potatis, hackade Hugo en sallad och grillmaster Kyller stod och vände på köttet. För övrigt så konstaterades det under lägret att Kyller är sjukt lik inrednings Thomas på TV... Efter en dag med golf så smakade middagen gudomligt gott och alla såg jävligt nöjda ut. Under middagen var även Janne Sjonemark och hälsade på och snackade lite bandy.
 
Dag 2 var det uppstigning klockan 8. Vi började dagen med en brakfrulle och sedan tog vi oss ut till Rimbo för en prestigefylld fortbollsmatch. Det bjöds en hel del läckerbitar utav fotbollsgodis kan jag säga... Det var sambafotboll av hög nivå och det blev en hård och svettig match på 2 x 20 minuter. Sedan var det bara att byta om till bandyträningen i Rimbo ishall.
 
Lägret avslutades sedan med en jäkla massa korvgrillning sen lämnade laget fortet i Långhundra med ett leende på läpparna.
Det var delar av ännu en lyckad tillställning av Sirius Bandy.
Tack för mig // Jeppa B. #24

Posten senast uppdaterad 18 aug 2009 kl. 14:01

Annonser


51