Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
618
b72a6caaf863f0136f099181cd2df09e
Tillbaka (UPD: 2010-09-07 11:55:55)

Sirius Bandy körde CykelVasan!

På startlinjen fanns detta år det nystartade teamet Sirius Bandy CyclingTeam. Som försteförare representerades teamet i år av Siriusbekantingen Johan Westergren med tillhörande serviceman. Loppet som bestod av mestadels lättkörd terräng gick till början i ett rasande tempo. På asfalten låg toppklungorna med händerna på bromsarna i sextio km/h. Sirius Bandy CyclingTeam låg topp 50 då 2,5 mil var körda. Då inträffade något mycket underligt då Johan Westergrens reservslang lossnade från sadeln och med guds hjälp fastnade bland ekrar och kransar i bakhjulet.
Efter några frustrerande minuter i dalaskogarna var teamet åter uppe i sadeln. En kort stund senare inträffade en olycklig punktering men med dalmasars hjälp fanns tillslut både slang och pump till teamets förfogande. Efter tre timmar och fjorton minuter korsade så Sirius Bandy CyclingTeam för första gången det klassiska målet i Mora.

Det blev en 173:e plats detta år men planering för nästa år är redan igång med några heta nyförvärv och nya racingmaskiner. Håll tillgodo, toppresultat utlovas!

Posten senast uppdaterad 7 sep 2010 kl. 11:55

Annonser


51