Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2204
89f514f015e26a8ac827cc544308fed1
Tillbaka (UPD: 2016-06-15 10:42:57)

Sirius Bandys huvudpartner Bolander & Co- Jag vet inte hur det går den här säsongen men jag hoppas man kan ha ambitionen att försöka ta sig till slutspel i varje fall. En kvartsfinal vore roligt att se, säger Mattias Bolander när vi får möjligheten att ställa några intressanta frågor till honom.Varför är det viktigt för er att ta ett socialt ansvar?

- Det är en självklarhet för oss att dela med oss och vara med och stötta ideella föreningar som verkar för en attraktiv plattform av breddidrott vilket ger friska och engagerade unga människor i kommunen, och att hjälpa till att hålla eliten på en så hög nivå som möjligt för att ge ungdomarna målsättningar och förebilder, men också ett underhållningsvärde och en attraktionskraft för Uppsalas invånare.Ni arbetar främst med att hitta trygga och kostnadseffektiva försäkringslösningar åt era kunder. Vad anser du är en viktig komponent i att skapa goda kundmöten?

- I vår bransch handlar det väldigt mycket om förtroende. Som konsulter inom försäkring och skador är det viktigt att våra kunder kan lita på att vi inte bara har hög kompetens och servicenivå, utan även att vi står på deras sida. Så vid kundmötena är det väldigt viktigt för oss att få fram att vi står på kundens och inte på försäkringsbolagets sida. Då börjar kunden lita på oss och kan ta till sig av vår rådgivning på ett bättre sätt.Har du någon idrottskarriär bakom dig eller idrottar/tränar du någonting på din fritid?

- Ingen bakgrund att kalla karriär, men som de flesta i min generation provade jag som barn på lite olika idrotter, i mitt fall var det främst simning och badminton. Nu för tiden ägnar jag mig åt maratonlöpning och gruppfysträning på fritiden.Hur länge har du arbetat på Bolander & CO och i den roll du har idag? 

- Jag är praktiskt taget uppvuxen i familjeföretaget som min pappa startade 1973, även om jag efter studierna hade en karriär på annat håll några år. Jag började arbeta "på riktigt" i företaget 1997 och tog över som VD tre-fyra år efter det.Vad förväntar ni er av samarbetet med Sirius Bandy?

- Att man tydligt visar att man bedriver en attraktiv, entusiasmerande och inkluderande ungdomsverksamhet samt att man sköter den finansiella hanteringen av klubbens medel på ett omsorgsfullt sätt.


Vi tackar Bolander & Co för deras engagemang i Sirius Bandy! 

Posten senast uppdaterad 15 jun 2016 kl. 10:42

Annonser


51