Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1757
da7272eb6283ca6221773d8fc44f2591
TillbakaJenefledt klar för Sirius. Foto: Kenta Jönsson (UPD: 2014-04-05 11:26:57)

Jenefledt klar för Sirius. Foto: Kenta Jönsson

Sirius första nyförvärv: Jakob Jenefeldt

Jakob blir Sirius första nyförvärv inför den kommande säsongen och sportsligt ansvarige Mats Söderman är väldigt nöjd med värvningen. 
- Det är en toppenkille som kommer passa bra in oss hos. Han har varit en drivande spelare i IFK Kungälv i flera år och har en väldigt fin passningsklubba. Han är en etablerad elitspelare i rätt ålder för oss som kan vara med och driva laget framåt. 

Kontraktet är skrivet på två år och Söderman ser han främst en halv eller mittfältare. 

- Det känns jättebra att spela för Sirius de kommande två åren. Det är skönt att ha tagit ett beslut även om det aldrig är enkelt att lämna moderklubben, säger Jenefeldt.

Vad var det som fick dig att skriva på för Sirius?

- Det var måna bitar som spelade in. Dels kände jag att det vore kul med lite nya utmaningar, och jag fick ett väldigt gott intryck av klubben och de personer jag varit i kontakt med. Klubben har jobbat hårt för att hitta en bra lösning för mig vid sidan av bandyn och givetvis är träningshallen och andra förutsättningar ett stort plus. Dessutom har Sirius redan ett spännande lag med många unga spelare som kommer att utvecklas.

Kan du berätta lite om din bandyhistoria och hur du ser på framtiden när det gäller bandykarriären?

- Jag har IFK Kungälv som moderklubb och har spelat där hela min karriär. Jag har hela tiden spelat på halven men kan även spela mittfält. Jag har alltid som målsättning att göra min bästa säsong och jag tror att nytändningen det innebär att komma till en ny klubb kommer att höja mig. 

Vilka är dina styrkor som bandyspelare och på vilket sätt kommer du bidra nu i Sirius?

- Styrkan är väl min klubbteknik. Jag är ganska allround som gärna spelar offensivt. Men jag har utvecklat min defensiv mycket på senare år också. Jag hoppas kunna bidra med ytterligare kvalitet i truppen men det är upp till tränaren hur han vill använda mig. För övrigt ser jag väldigt mycket fram emot säsongen.

Vi hälsar Jakob varmt välkommen till klubben!


/Magdalena Carlstedt 

Posten senast uppdaterad 5 apr 2014 kl. 11:26

Annonser


51