Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
35
9cd0115bcbb3069c8e40488815c6f271
Tillbaka

Sirius i medvind i dubbel bemärkelse.

I andra halvlek kom 2- 0 redan i den 46:e minuten genom Lars Fall. Lars kom igenom på vänsterkanten och sköt ett skott som gick förbi Bridholm i Gripenmålet. Passningen stod självklart vår eminente passningsspelare Andreas Eskhult. Därefter blev spelet trevande från båda sidor. Det märktes tydlig att Sirius inte vågade chansa framåt utan man vårdade bollen inom laget för att inte göra några misstag. Den totala vändningen kom i samband med att pigge Viktor Broberg kom fri med målvakten. Viktor hade bara att lägga in bollen i målet men blev hakad varav domaren blåste straff. Andreas Werner satte den efterföljande straffen och blev därmed tvåmålsskytt. 3 – 0 var ett faktum. Andreas Eskhult kom att bli den stora framspelaren för kvällen då han serverade Carl Klingborg en passning som han helt fri med målvakten lyfte upp i nättaket till 4 – 0. Sirius kom att få en andra straff då Viktor Broberg revs ner i straffområdet. Kapten Pirre Roos satte bollen lågt till höger om Bridholm. Otagbart. Eskhult fick avsluta målskyttet genom att helt fri med målvakten göra 6 – 0.

Sammanfattningsvis kan man säga att hela laget gjorde en mycket bra insats. Innermittfältarna var direkt lysande. Svårt att lyfta fram några enskilda spelare en sån här lyckosam kväll men Eskhults framspelningar och Wasbergs räddningar etsade sig fast på näthinnan.


Gripenspelarna ska ha en eloge för att de stod kvar på mållinjen i samband med hörnor. En mera annorlunda taktik än vad övriga elitserielag har. Niklas Benkelius vet hur det känns att mota bollar från hårdskjutande spelare och just därför ska dessa försvarande spelare i Gripen ha en stor eloge för sitt mod.


Efter matchen träffar Hemsidan flera spelare och ledare.
- Grattis till nollan Dennis! När höll du nollan sist?
- Tackar. Det vet jag faktiskt inte. Det har aldrig hänt så länge som jag har spelat med Sirius.
- Mats Söderman. Vad har du att säga om matchen?
- Vi var väldigt fokuserade och spelade tätt på mittfältet. En mycket bra insats av hela laget, säger Mats
- Eskhult! Varför vann vi idag?
- Det är lika svårt att svara på varför vi vann som det är att säga varför vi inte har vunnit fler matcher med det här spelet som vi har presterat. Försvararna kliver fram helt rätt genom hela matchen och innermittfältarna var helt lysande.
- Pirre! Grattis till segern!
- Tackar!
Hemsidan tackar för sig och hoppas på en konservering av formen. Nu är det spelledigt från elitseriespel under VM-uppehållet men vi får inte glömma matchen mot Gustavsberg på söndag.

Än en gång vill Hemsidan lyfta fram Dennis Wasberg och gratulera honom och övriga laget till nollan och två poäng.

Posten senast uppdaterad 9 apr 2008 kl. 09:31

Annonser


51