Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
332
4bb1c19a2f4444d28c8b579f196a58df
TillbakaEskhult avfyrar kanonen i matchen mot Edsbyn (UPD: 2009-02-22 14:27:12)

Eskhult avfyrar kanonen i matchen mot Edsbyn

Sirius möter idag IFK Motala.

Laguppställningen är i nuläget inte riktigt klar. Men Mats Söderman säger att Joachim Boivie och Olle Gabrielsson inte spelar. Hellqvist och Rosendahl är uttagna till dagens match, vilket gör att ytterligare en spelare kommer att stå utanför truppen. I nuläget var detta inte klart.

Sirius var i samma läge förra året, som Motala är i idag. Siriusvinst i sista matchen var allt som räknades så vi siriusfans vet hur det känns att spela med den berömda kniven på strupen. Någon brist på motivation från Sirius sida lär det inte vara. Sirius har en tredjeplats att spela om, vilket gör att laget kommer att få välja vilken motståndare de vill ha. Förmodligen blir det ett val mellan Vetlanda och Hammarby, men ingenting är säkert förrän Edsbyn och Västerås har gjort sina val och det vet vi 18:03, då Sportradion sänder valet. Om Sirius vinner, eller spelar oavgjort, så har laget ca 30 minuter på sig ta ett beslut om vilket lag de vill möta.

SMHI säger att det kommer att snöa, 4 meter per sekund i vind och nollgradigt. Men molnigheten kommer att lätta kvällen och förhoppningsvis kommer molnen att dra sig undan i tid innan matchstart.

Posten senast uppdaterad 22 feb 2009 kl. 14:27

Annonser


51