Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
328
a6228d6262aa37395e99aba14394d073
Tillbaka

Olle spelar på vänsterbacksposition i kvällens match

Sirius möter ikväll Kungälv, på Skarpe Nord.

Om jag inte minns helt fel så stod det mellan Hammarby och Sirius om vilket lag som skulle få spela kvar. Den söndagen var varm och solig, mycket publik på läktarna och bra stämning på Skarpe Nord. Tyvärr lyckades inte Sirius vinna matchen, utan förlusten gjorde att Sirius ramlade ur och Hammarby blev kvar i högsta serien. Andreas Eskhult spelade då i Sirius. Strax efteråt skrev han på för Hammarby och de grön-vita hade stakat ut kursen för sin framgångsresa. Men det är en annan historia.

Idag är förutsättningarna helt annorlunda. Sirius spelar för att behålla sin tredjeplats i Elitserien och Kungälv spelar för att slippa ett ovisst kval. Kungälv har spelat bra på sin hemmaplan, Skarpe Nord och slagit bland annat Broberg och Sandviken. Vi får komma ihåg att bandyvädret inte alltid är det mest perfekta när vi närmar oss västkusten. Inte blir förutsättningarna bättre av att E6:an går i bankanten, högt uppe i luften. Ni som har läst Alexander Mayborns blogg vet redan att han klagade över att salt och grus ramlar ner från vägbanan och förstör skridskoslipningen. Dessutom är det dåligt ljus över arenan, vilket ställer till med ännu fler problem. Under de här förutsättningarna tränar IFK Kungälv, när de inte har spelat inomhus på andra sidan älven i Surte.

Hemsidan fick en pratstund med Mats Söderman, för att stämma av läget inför kvällens match.

Hur ser det ut i laget?

- Hellqvist, Boivie och Rosa spelar inte. Hellqvist har sin magmuskelskada, Boivie har problem med sitt lår och Rosendahl är förkyld.

Ok. Om inte Boivie och Hellqvist spelar så får väl Olle spela back? (för dem som inte vet det är Olle Gabrielsson Sirius allroundspelare, som har spelat på alla positioner under de senaste två säsongerna.)

- Ja, Olle går in som vänsterback i kväll

Är det några detaljer som ni ska slipa på ikväll, ja med tanke på slutspelet.

- Först ska vi fullfölja Elitserien på ett bra sätt. Vi har två matcher kvar och i kväll är det ju Kungälv som har spelat riktigt bra hemma. Kungälv har vunnit sina tre senaste hemmamatcher.

Lars Fall skadade sitt öga igår på träningen. Hur är det med honom?

- Det är ingen fara med honom, utan han spelar.

Lycka till i kvällens match, säger Hemsidan.

 

 

Posten senast uppdaterad kl.

Annonser


51