Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
462
e186b2d4a4244a625a1a6f0b38b0b4b5
Tillbaka (UPD: 2009-11-27 18:00:36)

Sirius möter Villa-Lidköping i morgon, lördag.

- Hej Fredrik. Jag vill först backa tillbaka i tiden och höra vad du har att säga om Jakobs insats i matchen mot VSK.

- Jakob gjorde en helt otroligt bra insats i matchen och han är i riktigt bra form just nu och gör det mesta rätt. I första halvlek gjorde han faktiskt en hel del matchavgörande frilägesräddningar och plockade dessutom ner ett par riktigt bra skott.

- Jo, det var mycket det jag tänkte på. VSK hade medvind i första och de hade lättare att komma fram till avslut, så länge som det gick att spela på isen. Vad beror det på att Jakob är så bra just nu?

- Han har lagt ner mycket tid och arbete på bland annat nöta in olika rörelsemönster. Det här har bland annat gjort att han har hittat ett lugn och en trygghet i sitt spel och kommer rätt till situationerna. Han väntar ut motståndarna. Målvaktsspelet i matchen mot VSK var bland det bästa jag någonsin har sett och jag tycker att Jakob har blivit mer och mer komplett som målvakt.

- När en målvakt räddar ett friläge, ett bra skott eller gör någon annan spektakulär räddning kan vi alla se vad som händer. Men ser du några andra styrkor i målvaktsspelet?

- En annan av Jakobs styrkor är att han har bra blick för spelet och styr mycket av anfallen beroende av hur han sätter igång spelet.

- Nu kommer Villa till Studenternas och jag antar att Jakob kommer att få se en hel del av bröderna Andersson. Är det något som ni har pratat om?

- Tyvärr har jag inte så bra koll på Villa men jag har sett att Daniel har gjort en hel del mål. Det är alltid kul att mäta sig med de bästa lagen och det taggar oss extra mycket. Vi ändrar inte något i vårt spel utan det är bara kul att få en värdemätare genom att möta de bästa lagen.

Med de orden tackar vi för pratstunden med Linkan.  


Villa, som ännu inte har tappat några poäng i årets Elitserie, kommer alltså till Studenternas i morgon, lördag. Det återstår att se om de får några poäng med sig hem till Lidköping. Som vi alla vet är Sirius mycket svårslagna på Studenternas IP och vi hoppas självklart på två nya poäng för vårt blå-svarta lag. I fjol vann vi med 4 - 1, efter mål av Rosa, Maya, Pirre och Werner. Svenskaspel håller Villa som knappa favoriter. Bra bandyväder dvs inget regn, 5 grader och vind från sydväst.

Vi ses på Studan! Kom i god tid så undviker du köer.

Lars Dahlström

Posten senast uppdaterad 27 nov 2009 kl. 18:00

Annonser


51