Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
743
0c53607f14a61af5c55ec7ffae51124d
TillbakaLyckas Sirius få hål på Kungälv imorgon? Foto: Bert Eriksson (UPD: 2011-01-11 13:40:11)

Lyckas Sirius få hål på Kungälv imorgon? Foto: Bert Eriksson

Inför: IFK Kungälv - Sirius

Matchen imorgon betyder mycket för båda lagen i jakten på slutspel. Kungälv har två matcher mer spelande än Sirius och har hittils spelat ihop 16 poäng. Sirius har 13 poäng och kan med en seger imorgon närma sig just Kungälv i tabellen.

IFK Kungälv
har fått kvala sig kvar i Elitserien de senaste två säsongerna men har i år imponerat stort då man inte bara har tagit viktiga hemmasegrar (som mot Hammarby senast) utan även blivit av med sitt bortaspöke och bland annat slagit lag som Västerås och Haparanda på bortais. I senaste matchen mot Hammarby spelade man med ett bra lyftspel och lagets stora målskytt ifrån förra säsongen, Markus Kumpuoja gjorde fyra mål i den matchen.
- Sirius är ett lag som vill spela med mycket passningar och vill ha boll. Det är ett bra lag med bra organisation och vi måste spela på topp för att vinna, säger Kungälvs Tommy Österberg till ifkkungalv.se inför matchen.

IK Sirius har haft en del sjukdomar i laget men det verkar som att alla kan komma till spel imorgon, inklusive Patrik Johansson som missade matchen mot Vetlanda pga sjukdom. Efter en lättare rehab-träning igår där vissa spelare vilade kommer man också att träna ikväll och snacka ihop sig inför resan mot Västkusten imorgon.
- Det känns riktigt kul att matchen imorgon betyder så mycket för båda lagen. Kungälv har imponerat och jag vet ju hur starka man är på hemmaplan, men vi har alla chanser att vinna om vi spelar på topp och ökar effektiviteten på våra avslut kommenterar Patrik Johansson inför matchen.


IFK Kungälv
IK Sirius
Tabellplacering:
9
10
Antal poäng (antal matcher)
16 (18 matcher)
13 (16 matcher)
Gjorda mål:
62
62
Insläppta mål:
70
65

Tidigare möten i år:
Sirius - Kungälv 4-3 (Elitserien)
Kungälv - Sirius 4-7 (Sv Cupen)

Matchfakta:

IFK Kungälv - IK Sirius
Onsdag 12/1 - kl.19:00
Skarpe Nord
Följ matchen LIVE

Posten senast uppdaterad 11 jan 2011 kl. 13:40

Annonser


51