Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
370
c41a7eedc96a135d287b6108dcd2d210
Tillbaka (UPD: 2009-03-11 18:58:06)

Sirius till Edsbyn för match nummer 3

Tidigare har Edsbyn inte förlorat eller tappat någon poäng i Dina Arena under hela säsongen. Att laget förlorade den senaste matchen innebär säkert att tempot kommer att höjas ett snäpp sedan förra matchen. Sirius måste orka hänga med i tempot som Edsbyn förväntas sätta upp. Inför semifinalspelet fick inte Sirius någon längre återhämningsperiod att samla kraft, tankar och energi, medan Edsbyn fick en betydligt längre period på sig att ladda om batterierna.

Nu har båda lagen spelat två täta matcher och eventuellt kan detta föra med sig att även Edsbyn känner av det täta matchspelet.

Edsbyn har visat att de är mycket bra tränade och de brukar kämpa ned motståndarna i slutet av matcherna. Det intressanta är att Sirius har gjort detsamma. De har fortsatt att nöta på även om de har hamnat i underläge och det kunde vi även se i senaste matchen mot Byn. Helt klart intressant att se vilket lag som har bäst ork.

Efter den förra matchen såg vi en enorm glädje i Sirius och gladast av alla var nog Andreas Eskhult. Andreas klappade om alla och tackade även de ditresta siriussupportrarna. Vi får hoppas att inspiration och hunger också kommer att vara avgörande, för det är något som Sirius har mycket utav.

Sirius kommer att mönstra samma lag som sist. Det innebär att forwarden Viktor Broberg är "reservmålvakt". Vad som händer ifall Säleby blir skadad vill vi inte tänka på och förmodligen inte heller Viktor. Hur van är Viktor att mota bollar från till exempel Jocke Hedqvist?. Vill inte ens tänka tanken och vi får hoppas att Super-Sälen klarar sig utan skador. Sirius spelar högt och varför inte? De har allt att vinna och inget att förlora.

Hemsidan kommer att vara på plats i Edsbyn och skriver ett referat efter matchen.

 

Posten senast uppdaterad 11 mar 2009 kl. 18:58

Annonser


51