Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
397
3cc4a31bd651bbc3ce88df69c4a8e871
TillbakaUtslagna slagmän från båda lagen. (UPD: )

Utslagna slagmän från båda lagen.

Sirius vann drabbningen

 

Västra Sidan började matchen med att vara innerlaget och Sirius bandylag hade Hellqvist som brännare samt protokollförare. Bergelin ställde sig strategiskt strax framför innerlagets hitman medans resterande utespelare placerade sig relativt högt på motståndarlaget, Västra Sidan. Sirius hade ett gott självförtroende och var segervissa, men Västra var inte alls slagna på förhand.

Efter den första perioden visade det sig att Sirius strategi var mycket effektiv. Det såg ut som om den offensiva uppställningen skrämde Västras slagmän, vilka var mycket nära att bränna ut sig själva. Med endast två innespelare kvar lyckades Västra ändå få till ett slag som gjorde att ett stort antal spelare kom in igen. Västra har lärt sig att aldrig ge upp utan det visade sig att de spelade mycket taktiskt när pressen var som störst.

I den andra perioden var det dags för Sirius stjärnspelare att bekänna färg. Troligtvis var avsaknaden av Pirre Roos mycket stor, eftersom saknaden av en effektiv slagman/lyrspelare var tydlig. Men Kyller, Martin Wiberg, Broberg Hellqvist, Nilsson, Werner och Bergelin kom snabbt igen och fick till det ena utmärkta slaget efter det andra, dock hamnade många bollar ute i periferin. Men slagskickligheten gjorde att vi tillslut fick se en regelrätt varvning. Men Västra kunde ändå ta många poäng genom fina eminenta enhandslyror. Detta gjorde att resultatet tillslut jämnades ut en aning (möjligtvis kan det också ha berott på sekretariatets välvilja i poängräkningen i slutskedet av matchen).

Därefter förbrödrades de båda lagen och grillarna tändes. Vi får tacka de båda lagen för en mycket god match och en stor eloge till familjen Kyller som stod för värdskapet. Kyller och Kniv-Jonas stod för initiativet, som vi får hoppas på kommer att bli ett återkommande inslag i Sirius BK:s sommarträning. Med tanke på den trängsel som rådde bland publiken, hoppas Hemsidan på att matcherna fortsättningsvis kommer att spelas på Studenternas reservplan (gräsytan som ligger något norr om huvudläktaren).

Hemsidan tackar för sig och ser fram emot en kort och kall sommar och att isen snart lägger sig igen.

 

Posten senast uppdaterad kl.

Annonser


51