Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
168
305977a00b7dca56450cb63ffa0ab58d
Tillbaka

Håkan Kyller hade en bra dag på jobbet i Söderhamn.

Sirius vann mot Broberg med siffrorna 2 – 4.

Mats, det gick vägen idag.

- Ja, det såg riktigt bra ut. Det här var en riktig urladdning. Grabbarna skulle sälja sig dyrt idag och det märktes att de var på tå från start. Mycket energi i truppen och den kunde man känna av redan innan matchstart.

Hur såg det ut på plan? Det var en match med många utvisningar, bland annat så åkte Eskhult ut två gånger.

- Ja, Andreas åkte ut och helt ärligt såg jag aldrig anledningarna till utvisningarna. Jag följde bollen och missade just orsakerna till de utvisningarna. Ett tag var vi fyra på utvisningsbänken, men vi redde ut det ändå.

Eskhult gjorde ett mål och passade bland annat fram till Erik Sundins mål.

- Skönt spel från Andreas sida som han avslutade med att servera Erik ett pass som han sköt i mål. Det här var en laginsats och alla spelade riktigt bra. Jakob gjorde en riktigt bra match… ja, en helgjuten laginsats, som sagt. Förövrigt var det 4 mål fördelade på 4 spelare. Mayborn, Nilsson, Eskhult och Erik Sundin

Sirius avancerade till 6:e plats i tabellen och nu blir det en paus i seriespelet.

- Nu är det 10 dagars uppehåll och det är efterlängtat. Nu kan vi träna på, förbättra vårt spel och vara bra förberedda när Örebro kommer till Studenternas.

 

Hemsidan gratulerar hela laget och tränarna till säsongens första bortaseger. Nu blir det ett matchuppehåll på 10 dagar innan Sirius återigen har match. Då kommer Örebro till Studenternas och vi hoppas på att fler kommer till Studenternas och hejar fram vårt blå-svarta lag.

Sirius är obesegrade på hemmais och har vunnit en seger av fyra på bortais. På åtta matcher har Sirius nu 10 poäng och ligger med det på en sjätteplats i tabellen.

 

 

Posten senast uppdaterad 3 dec 2008 kl. 18:02

Annonser


51