Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1952
341358dd8e359726e224e9ae1476a98d
Tillbaka (UPD: 2015-02-11 15:57:34)

Siriusras mot Vetlanda

De såg länge ljust ut för de blåsvarta spelarna i gårdagens tillställning mot Vetlanda. Det var en svängig första halvlek där Vetlanda tog ledningen men kvitteringen lät sig inte vänta. Mattias Hammarström kvitterade på straff. Vetlanda återtog ledningen men efter en fin soloprestation så kvitterade Patrik Johansson. 

I början av andra halvlek tog Sirius över spelet och i den 62 minuten stod junioren David Thorén för ett riktigt drömmål. 18-åringen tog emot bollen bakom ryggen och efter en snabb vändning pricksköt in ledningsmålet på volley. Bara tre minuter senare utökade Mattias Hammarström ledningen på ett frislag. 

Vetlanda tog Time Out och hade vid den tidpunkten inte mycket att komma med. Men Time Outen gav resultat. Inom loppet av 15 minuter lyckades smålänningarna utnyttja både Siriusslarv och skickliga spelvändningar. Tre snabba mål gav en ledning som till slut rann iväg till 4-7. Tung kollaps och huvudbry inför kvalmatcherna där vikten av att kunna stänga matcher kommer vara vital. 

Sirius kommer garanterat att få möta Ljusdal i kvalspelet. Vilka de två andra allsvenska lagen blir är inte klart. Tre omgångar återstår i norra och södra serien. Det andra Uppsalalaget UNIK har fortfarande möjlighet att nå kval vid seger mot sina toppkonkurrenter. 


Matchfakta: 
Sirius - Vetlanda 4-7 (2-2)
Målskyttar Sirius: Mattias Hammarström 2, David Thorén, Patrik Johansson
Hörnor: 7-11
Utvisningsminuter: 10-20
Matchens blåställ: Mattias Hammarström

P.S I och med grundseriens sista match är också Bandytipset avslutat för säsongen 14/15. Rättningen påbörjas i nästa vecka och besked om vinnaren beräknas vara klart den 25 februari. D.S 

Posten senast uppdaterad 11 feb 2015 kl. 15:57

Annonser


51