Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
580
8d940a4b086a89ebf3306aa40cdef508
TillbakaMarstrand utanför Kungälv (UPD: 2010-05-27 11:42:21)

Marstrand utanför Kungälv

Smått och gott ifrån Västkusten

Nu var det inte så att jag sprang Göteborsvarvet, av olika anledningar men självklart så följde jag det på plats och såg hur tungt alla hade i värmen. De flesta såg mer eller mindre svimmfärdiga ut när de kom till Avenyn och den härliga uppförsbacken upp till Poseidon. Sen var det också fem löpare som behandlades på intensiven efter loppet som gick totalt in i väggen så det kanske var tur att man inte sprang.
Man måste ju beundra de människor som springer med olika typer av belastningar för att de har förlorat ett vad, visa sig starka eller bara försöker vara roliga. Eller vad sägs om att en kille sprang de 21 km i clowndräkt och barfota? En kille sprang också i jeans och skjorta men de man beundrar mest är killarna ifrån brandkåren som sprang i full mundering:

Ser tungt ut..

Till helgen åker vi upp till Uppsala igen och träffar lite Siriusfolk och framförallt för att se på lägenheten vid Fyrishov som vi ska bo i. Jag hörde om lite företagsgolf med Relita på fredag också där några spelare och ledare i laget ska vara med. Jag fick veta ganska tidigt att golf är sporten som gäller i laget på fritiden något som är riktigt synd då jag inte alls har tålamodet för en runda på 3-4 timmar då är jag lite mer för lagsporter med boll. Men det är väl bara att jobba på tålamodet så man kan vara med på golfen nästa år.

Lite tankar:

- Snart dyker det upp hallar i Småland (Nässjö och Vetlanda)
Härligt för sporten och riktigt bra för smålandsbandyn att hallarna som det pratats om i så många år äntligen blir av. Det dröjer inte länge nu tills det finns hallar i varje region i Bandysverige. Det har gått ganska fort sedan första hallen byggdes, dock är vi ju 50 år efter hockeyns förändring från utomhus till inomhus, men bättre sent än aldrig?

- Det är dags att vi intruducerar bandy i Europas publiktokigaste land, Tyskland! 77.000 på invigningsmatchen i VM och en fjärdeplats i turneringen. Tyskarna har ju visat att man kan åka skridskor och fajtas med de stora i hockeyvärlden. Så mycket folk som det går på hockey, handboll och framförallt fotboll i Tyskland så ska väl bandy kunna bli en lika stor succé det med?

Senare i veckan kommer nästa intervju i "Patrik lär känna Sirius"

#4

Posten senast uppdaterad 27 maj 2010 kl. 11:42

Annonser


51