Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
179
601f13fd8c6aa9b5271affe3d93bd806
Tillbaka

Olle Gabrielsson

Snart...

Nu är det förhoppningsvis bara ett pass kvar inne på rinken!! Måste säga att de sista passen på rinken blir svårare och svårare att motivera sig 100 % inför, speciellt nu när man har fått en litet smakprov om vad bandy är på riktigt!! Sen får vi även lite bättre träningstider, eller vad sägs och 20.30-21.45 i b-hallen uppe i Gränby. Det är tufft att hinna hem innan 22.30 och då måste man ju äta lite, sen skall man försöka sova och det är det stora problemet. Man är uppe i varv och kroppen är väl fortfarande lite inställd på nått slags "på" läge. För kl 8.00 skall man ju vara på jobbet, pigg och glad, tror att jag är en av de i laget som börjar senast och det är jag tacksam för. Man får ju visserligen räkna in Lars och "Krutov" som på nått sätt lyckats fått in egenföretagare som sin arbetstitel. Vad de menar har jag ingen aning om, men de bestämmer sina egna arbetstider och behöver därmed inte stiga upp tidigt!! (Är det någon som har ett jobb av något slag att tipsa om så ring till Sirius kansli, det finns två ”egenföretagare” som ställer upp på det mesta.)

Frosten ligger på rören på "Studan" och det är bara att hoppas att våra kära vaktmästare lyckas få ordning på linjer och annat till söndagen. Då blir det i så fall hemma premiär mot Bajen, hoppas hoppas.

Hugo ”brorsan” Johansson, har egentligen inte bestämt vem av Hugo och Werner som är Brorsan, däremot är de sjukt lika bakifrån. Alltså kommer en av dem att kallas Brorsan, just nu kanske det ändå det känns som att Werner behöver ett nytt smeknamn men den som lever får se. Om Hugo är lik Werner så förstår ju alla att han är ganska kort och väger nog inte speciellt mycket men jag kan garantera att han kan använda sina kilon rätt. Han är stark i kroppen och spelar smart  våran nya fysiker. Lagar och regler kommer han att lära sig ännu bättre för på dag- och förmodligen nattetid räknar han just nu matte, Hugo läser nämligen teknisk fysik.

// Olle

Posten senast uppdaterad 3 dec 2008 kl. 20:22

Annonser


51