Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
709
43e90c839db03e257a7b66be8631a73d
TillbakaBild: sponsorworld.com (UPD: 2010-12-09 14:08:04)

Bild: sponsorworld.com

Sport & Pengar en lyckad nätverksaktivitet

Arrangemanget som hölls i Quality Globe Hotel slog nytt rekord i antal deltagare.
Deltagarna bestod av viktiga beslutsfattare inom den skandinaviska sportindustrin spridda från olika rättighetshavare, eventarrangörer, förbund, sponsorer, TV-bolag, konsultbyråer, klubbar, agenter, arenaägare, leverantörer, varumärkeskonsulter, journalister, kommuner/destination, representanter från klubbar, etc.

Röster ifrån Nätverket:

"Tack för möjligheten att deltaga på en späckad dag med trevliga ”kollegor” och ett professionellt värdskap av Sirius Bandy.
Det var mycket intressant att få höra de största aktörerna resonerar och förmedla deras syn på; val av idrott och sponsringsobjekt och om den framtida mediaplattformen och i synnerhet TV och rättigheter. Paneldebatten med några av Sveriges hetaste idrottskommuner, däribland Uppsala, var också intressant och givande, liksom hur Riskidrottsförbundet fungerar.
Två adrenalinkickar var äventyraren Johan Ernst Nilsson och framtidsforskaren från Handels. Återigen ett stort tack till Sirius Bandy och vi ser fram emot nästa nätverksträff."
/Carl Jonsson, ByggConstruct

”Det var en mycket givande att delta i seminariet Sport & Pengar. Det var särskilt trevligt att träffa ny a människor i Sirius Bandys Nätverk. En hel del tänkvärda saker sades under dagen. Naturligtvis var Johan Nilsson en höjdare. Man ser verkligen att viljan kan försätta och förändra världen.
Jag ser fram mot nästa nätverksmöte.”
/Sven Rygaard, Skattejuridik Sven Rygaard

”Det var en mycket intressant dag med många intressanta debatter och föreläsningar. Man har fått en djupare inblick i hur vardagen ser ut för många klubbar och förbund och deras problem och möjligheter.
Jag är mycket nöjd med dagen.”
/Panos Kollias, Semantix

”Jag får tacka för ett trevligt arrangemang. Tycker det var trevligt folk med från Uppsala, arrangemanget höll bra klass med intressanta talare.”
/Thomas Billberger, Skandia Bank & Försäkring

”Allt var bra genomtänkt och gav en proffsig bild av vad Sirius Bandy kan göra för sina kunder. Fortsätt på detta spår och ni kommer att få dom klienter som ni önskar och den budget ni vill uppnå.”
/Roger Ahlbom, adX

Läs mer om detta på sponsorworld.com och stockholmelithandboll.se

 

Posten senast uppdaterad 9 dec 2010 kl. 14:08

Annonser


51