Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2488
ae131cac2e24fe8cdd685e33fa1271e3
TillbakaFoto: Anna Westin (UPD: 2017-10-16 11:33:41)

Foto: Anna Westin

Summeringen: ”vi gör det bra”

Sirius inledde World Cup genom att besegra IFK Vänersborg med 3-2 i den första gruppspelsmatchen. Därefter väntade match mot ryska mästarna SKA-Neftyanik och slutligen mot Svenska cupmästarna Sandvikens AIK. De två senare lagen gjorde så småningom upp i semifinal.

- Jag tycker att vi gör det bra, vi slår Vänersborg i öppningsmatchen som var lite spänd till en början. Sen är vi med mot Neftyanik ganska länge i matchen och vi har lite lägen till att göra det ännu mer spännande, säger Olle Gabrielsson.

- I sista matchen mot SAIK får vi jobba hårt i deffen då jag tycker att de är väldigt strukturerade och noggranna. Vi är lite trötta då och skapar inte tillräckligt mycket framåt, fortsätter han. 


Det finns väldigt mycket positivt att ta med sig från World Cup enligt Siriustränaren.


- Jag tycker att vi kan ta med oss olika saker ifrån olika matcher. Vi har ett spel som vi tror på som innefattar olika delar, dessa delarna kan vi bryta ner i mindre komponenter som vi kan vrida och vända lite på, både offensivt och defensivt, säger Olle Gabrielsson.


Det var sex år sedan Sirius senast deltog i World Cup, turneringen som numera spelas Sandviken och som Sirius vann 1992.


- Det betyder jättemycket att ha deltagit i World Cup. Först och främst är det tävlingsmatcher och det är alltid bra inför säsongen, det blir ett annat tempo och en annan puls. Sen att vi fått möta riktigt bra lag är också nyttigt, det är en annan dignitet på främst SAIK och Neftyanik än lagen vi mött i träningsmatcherna, säger Olle Gabrielsson.


Vi har en del unga i laget som tidigare inte spelat World Cup och det är en erfarenhet i sig. Att möta SAIK i en direkt avgörande match för vilka som ska gå vidare till kvartsfinal kan vi ta med oss saker ifrån, fortsätter han. 

_________________________________________________________________________

Johnny Helmersson

World Cup-partners


Bolander & Co     Swedbank    UFS    FEAB Bygg AB    F:a Kata    Relita


Skrotcentralen    Uppsala Handelsstål    Returpappercentralen


Harbergets Såg & Hyvleri    Istvan von Polgar     Högbergs Buss

Posten senast uppdaterad 16 okt 2017 kl. 11:33

Annonser






























51