Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2036
a6825b252efa5ac1af5f0957553255db
Tillbaka (UPD: 2015-10-17 16:31:04)

Svenska Cupen P20 i full gång

Tränare Andreas Heeger kommenterade Edsbynmatchen som följande:
–Vi jobbade hårt i defensiven och var effektiva på fasta situationer. Kollektivet gjorde jobbet. Edsbyn skapade 14 hörnor på oss, men vi hade ett oerhört bra rus som höll tätt hörna efter hörna. En riktig laginsats med andra ord.

Klockan 13.30 spelade Sirius helgens andra match, då mot Vetlanda, som vann Juniorelitserien förra säsongen. Matchen slutade 1-1, där Sirius sedan kunde vinna på straffläggning efter att målvakten Anton Andersson spikat igen Siriusmålet.

Vi pratade med Anton på telefon kort efter matchens slut.
–Vi var ganska bra tycker jag. Det var en målsnål match, trots mycket chanser åt båda håll. Det var noggrant försvarsspel från båda lag. Efter 3 straffar per lag vann Sirius straffläggningen med 2-0. Det var skönt att få förtroende att vakta målet den här matchen, Ludde (Ludvig Jonasson) gjorde en jättebra match mot Edsbyn, att sedan kliva in och få rädda två straffar (en gick utanför) var skönt, säger Anton Andersson.

Redaktionen har även pratat med Andreas Heeger om Vetlandamatchen.
–Vi har matchen i stort sett hela vägen tycker jag, vi för matchen så som vi vill. Det står och väger litegrann under en period och båda lagen har mycket chanser. Johannes Camilton lyckades stjäla en boll av Vetlanda och kunde placera in 1-1, ett viktigt mål som tog matchen till straffläggning.

Nu väntar match kl 19.30 mot Västerås. Ni slog Västerås i en träningsmatch nyligen, vilken betydelse har det inför kvällens match?
–Skönt att ha en vinst i ryggen, men det är ny match och nya möjligheter nu, säger Anton. Vi börjar om från början och går ut för att göra en riktigt bra match. Tar vi poäng mot Västerås är vi klara för slutspel, men vi går givetvis för seger, avslutar Anton, den unga målvaktsförmågan som är född 1998.

Följ matchen mot Västerås på Elitrapport.

Vi vill även tipsa om vår Instagram (@siriusbandy) den här helgen, som sköts av juniorlagets libero, Hannes ”Hanken” Skagerlind. Ni får där se Svenska Cupen P20 ur en spelares perspektiv och följa med bakom kulisserna.

Posten senast uppdaterad 17 okt 2015 kl. 16:31

Annonser


51