Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
192
d7842c72f5d351cd447d8e33b3de591f
TillbakaAlexander Mayborn (UPD: 2008-12-03 19:04:09)

Alexander Mayborn

Taktisk triumf på Hällåsen...

Sämre bussresor från Söderhamn har man ju haft i sina dagar. Vi gjorde en riktigt bra match mot ett lag som är tippat topp 4a av de flesta experter i bandysverige. Att ta två pinnar borta mot ett sådant bra motstånd stärker självklart truppen och 10 poäng än så länge är iaf jag mer än nöjd med. Mest nöjd är man ju hur vi uppträder som lag och att vi utvecklas i vårat egna spel för varje match som går. Kanoninsatts från alla spelare men eskil gör ju ett par avgörande saker och fall var extremt nyttig med mycket bollhållning. John va kung på mitten igår, Sälen i mål, och Sudden tyckte mitt mål var läckert....jag tyckte hans var läckrare, vilken jävla lagsammanhållning. Tycker föresten Nygren är freakshow, men det är ju bara min uppfattning från plan.
 
Detta jag skriver nu, står ju enbart för mig personligen och vissa kanske håller med mig, vissa inte.
Domarna i gårdagens match var under all kritik. Matchen igår var ingen ful match i sig men ändå lyckas domartrion hitta 75(!) minuter på oss i andra halvlek! De lyckades även få det grinigt på plan. Dom var lika bedrövliga dock åt båda håll men ska man vara helt ärlig håller många domare inte elitnivå....thats it. Tror tyvärr inte att dom kommer utvecklas åt det bättre hållet heller när det enda förbundet gör är att hålla dom om ryggen. Gör en domare en dålig match ska han få höra det, för att kunna utvecklas.
Förstår ju att ingen gör fel med vilje, men ibland undrar man faktiskt varför vissa domare har sånt behov av att synas och spela "tuffa" istället för att få spelet att flyta på. Ska man kanske sätta dom i samma fack som dörrvakter, securitasvakter och p-vakter???(alla har sökt polisskola men inte lyckats komma in) :)
Jag menar självklart inte att ALLA är bedrövliga, vissa bandydomare är väldigt bra. Hoppas bara på att även domare vill utvecklas och bli bättre, precis som oss spelare. Då kanske man behöver lyssna och ta åt sej av kritiken??
Ni är ju ändå dom bäst betalda inom bandyn i Sverige;)
 
Dagens citat får Lars Fall från matchen när Werner tar sin andra 10a på kort tid. Lars vänder sig mot mig med svarta ögon och säger med sin konstiga dialekt "Han är ju för fan 32 år". Hehe så sant Lasse, så kommer ingen av oss någonsin hålla på när vi är vuxna........
 
Dagens youtubeklipp: http://www.youtube.com/watch?v=CBQ9njhbKDY
 
Sjukt hård tackling. Garp visade oss spelare detta klipp på bussen hem igår. Eskhult och Pirre tror säkert detta är trickfilmat men de är det inte.......2008 nu grabbar.......2008.
 
West Ham hemma ikväll utan torres men med Carra och Steven. Vinst idag och vi tar över ligaledningen.
Youll Never Walk Alone 
/16

Läs tidigare blogginlägg

Posten senast uppdaterad 3 dec 2008 kl. 19:04

Annonser


51