Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1520
b7aaf7c88db597c935184c86fc780492
TillbakaGabrielsson får stöd av Stahlén. Foto: Kenta Jönsson (UPD: 2013-05-20 15:51:18)

Gabrielsson får stöd av Stahlén. Foto: Kenta Jönsson

Tränartrio klara för nästa säsong

Niklas Stahlén, tidigare spelare på elitnivå i Örebro och Sirius kliver nu in i rollen som assisterande tränare. 
- Niklas som är utbildad gymnastiklärare på GIH kommer att bli ett perfekt komplement till Olle, då de båda har samma filosofi om hur bandy skall spelas säger Sirius sportansvarige Mats Söderman. 

- I sitt jobb som lärare är Niklas van att driva processer i grupper vilket vi ser som en stor styrka när det gäller att utveckla en ung och relativt oerfaren spelartrupp. 

- Niklas är en ung tränare på blott 30 år som vi ser kan växa rejält i sin roll de närmaste åren. Komponenter som engagemang, ungdomlig entusiasm och positiv energi är saker Niklas kommer att bidra med vid sidan om den rent bandymässiga kompetensen där vi ser att Niklas främst kommer att bidra till lagets offensiva spel.

 Tidigare tränarerfarenheter har Niklas fått i Uppsala BoIS och UNIK. Som spelare har Niklas representerat Selånger, Västanfors, Örebro , Sirius, Uppsala BoIs, UNIK och Wattholma. Vi hälsar Niklas varmt välkommen tillbaka till Sirius Bandy!

Nu är det även klart att Fredrik Lindqvist fortsätter sitt jobb som målvaktstränare i klubben vilket vi är mycket glada för. 
- Vi ser Fredrik som en av Elitseriens kanske främsta målvaktstränare, där han mycket legat bakom våra målvakters utveckling, se bara på Jakob Säleby och vilken fantastisk utveckling han har haft i klubben, detta gäller också vår målvaktstalang, 18 åriga Gustav Holmgren säger Söderman.

- Det skall även bli spännande att se hur Fredrik kan utbilda/utveckla vår nya finska landslagsmålvakt Kimmo Kyllönen den kommande säsongen. Vi för även diskussion med Fredrik om att utveckla hans roll till att kliva in ännu mer tillsammans med Niklas och Olle vilket vi lär få återkomma till avslutar Söderman.

/Redaktionen

Posten senast uppdaterad 20 maj 2013 kl. 15:51

Annonser


51