Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2298
ab58b05fd0edcda9f00c178fba4a9305
TillbakaSirius föll tungt mot TB Västerås på onsdagskvällen. (UPD: 2016-11-30 21:59:20)

Sirius föll tungt mot TB Västerås på onsdagskvällen.

Tung förlust mot TB Västerås

Matchen inleds med ett högt tempo direkt och bägge lagen skapar chanser framåt. Det är blåsvart som får första målet genom Tobias Andersson på retur från Nisse Bergström. 

Tillberga kommer in mer i matchen och får flera skott på mål, men Kjellsson gör en bra insats som gör att det dröjer till den 28:e minuten innan kvitteringen kommer. Det är Rinat Shamsutov som sätter bollen i krysset. 

Det dröjer dock bara en minut innan blåsvart svarar - på en hörnretur får Markus Kumpuoja in bollen till 1-2. 

Hemmalaget tar över i slutet av den första halvleken men lyckas inte få in bollen, utan halvtidsresultatet står sig till 1-2.

TB Västerås tar dock med sig energin in i den andra halvleken och reducerar efter bara en minut. Detta genom Ivan Lebedev på pass från Jimmy Jansson. 

Sirius tappar mer och mer av sitt spel och gör en del misstag samtidigt som TB Västerås spelar ett bra och samlat spel. Det är rätt tufft spel överlag och en hel del utvisningar och protester, men det dröjer till den 75:e minuten innan nästa mål kommer. Hemmalaget ökar på ledningen till 3-2, återigen genom Lebedev. 

Sirius tar en time out i den 80:e minuten och lyfter sig ordentligt minuterna efter. Dock saknas effektiviteten och istället gör hemmalaget ännu ett mål i den 93:e minuten och stänger därmed matchen.

Matchfakta:
TB Västerås-Sirius 4-2 (1-2)
Målen: 0-1 Tobias Andersson, 1-1 Rinat Shamsutov, 1-2 Markus Kumpuoja, 2-2 Ivan Lebedev, 3-2 Ivan Lebedev, 4-2 Robin Andersson
Utv. min: 40-30

/Magdalena Carlstedt

Posten senast uppdaterad 30 nov 2016 kl. 21:59

Annonser


51