Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2521
1778b9b852af80e8af657ff48907aaa9
TillbakaBild: PEBO foto (UPD: 2017-12-03 11:46:43)

Bild: PEBO foto

Två poäng mot Kalix

Sirius är pigga från start och gör 1-0 i den sjunde matchminuten genom den nyblivne 30-åringen Jakob Jenefeldt. Bara två minuter därefter gör samme man 2-0 på pass från Lars Fall. Kalix skapar en del lägen men det är Sirius som gör även nästa mål. Detta genom Kalle Mårtensson, återigen står Fall för assist. Ytterligare ett blåsvartmål hinner det bli innan första halvleks slut. Det är Jimi Heinonen som i den 41:a minuten sätter 4-0.

– Vi gjorde en riktigt bra första halvlek där vi följer vår matchplan på ett väldigt bra sätt, kommenterar Olle Gabrielsson.

I andra halvlek kommer Kalix in mer i matchen och reducerar snabbt till både 1-4 och 2-4. Markus Kumpuoja stänger dock matchen i 82:a minuten och när domaren blåser av matchen visar resultattavlan 5-2 till blåsvart.

– Vi blir lite passiva i början på andra halvlek men tar oss ur det och slutför matchen på ett bra sätt. Det känns som att vi kunde stänga matchen lite tidigare då vi skapade riktigt bra lägen. Skönt med första vinsten hemma och att nu få samla lite kraft under landslagsuppehållet och förhoppningsvis få tillbaka några skadade spelare, avslutar Gabrielsson.

I och med segern ligger Sirius bara två poäng från slutspelsplats. Härnäst väntar alltså ett landslagsuppehåll innan man möter Motala borta på Lucia.

Posten senast uppdaterad 3 dec 2017 kl. 11:46

Annonser


51