Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
513
8ccec7822e7ce776976c5f342fc7460a
Tillbaka (UPD: 2010-01-19 19:01:56)

Vänersborg borta

Ett Vänersborg som nog får utnämnas till en av säsongens stora besvikelser, laget hade siktet inställt på slutspel, men parkerar för närvarande på kvalplats. Kanske har det dock vänt för västgötarna nu, man har bytt tränare, vunnit tre av de fyra senaste matcherna, och börjat närma sig lagen ovanför i tabellen. Det ska dock sägas att alla segrarna kommit mot de tre lagen nederst i tabellen, så Vänersborgs form är aningen svårbedömd.

För Sirius del är formkurvan stigande efter två starka insatser mot Västerås och Broberg. Särskilt viktig kanske segern mot Västerås var för att blåsa bort det där omtalade bortaspöket?

- Det är ju så att motståndet spelar en viss roll, och Västerås spelade så att det passar oss, säger Magnus Berglund. Men den första halvleken där var riktigt bra, där kände man igen vissa delar från förra säsongen.

I Sirius så är läget osäkert med lagets främste målskytt, Christian Mickelsson har åkt på en förkylning, och som det ser ut på tisdagskvällen är det ett 50-50-läge om ”Mickel” kan spela. Mattias Wiberg kan isåfall bli aktuell på topp. Dessutom vilar sannolikt Rosendahl, vilket betyder att Hugo Johansson får kliva in. Dessutom ser Magnus Berglund fram emot att ”följa John”:
- John Nilsson kommer troligen att få en större roll i mitten, så det ska bli spännande att följa honom lite extra.

Så vad har vi att förvänta oss från Vänersborg Arena?
- Vi har stor respekt för Vänersborg, de har många bra spelare, och det finns en potential som inte har kommit fram ännu, säger Magnus Berglund. Det känns som en öppen match. Men vi är inne i en spännande del av säsongen, och vi åker ner med bra självförtroende. Vi ser mest möjligheterna.

Och som vanligt är det inte poängen som i första hand står i fokus för Sirius manager:
- Vi vill möta bra motstånd, vi behöver det för att få fram vårt bästa spel. Så jag hoppas att Vänersborg är bra!

Posten senast uppdaterad 19 jan 2010 kl. 19:01

Annonser


51