Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2502
c45717983395e67d7336394b43a06aed
TillbakaFoto: Anna Westin (arkivbilder) (UPD: 2017-11-02 21:17:00)

Foto: Anna Westin (arkivbilder)

”Vi hade väldigt bra hörnrus”

– Det kändes lite som två olika halvlekar. I första halvlek var det sämre is och det gick inte att spela lika mycket så det blev mycket lyft, säger Siriustränaren Olle Gabrielsson.

- Bollnäs var lite hetare än oss, framför allt sista 20 där de skapar mycket hörnor och också gör två mål på det. I andra halvlek går det att spela mer och jag tycker att vi helt rättvist vinner den halvleken med 2-0 och får ett kryss med oss, fortsätter han.


Sirius lagkapten Lars Fall håller med. 


– Som Olle säger är ju första halvlek inte kanon direkt. De är bättre än oss och vi behöver bli bättre på att anpassa spelet och skapa fler lägen när det är svårt att driva bollen på is. I andra halvlek är vi framför allt i slutet bättre än vad vi varit tidigare. Vi börjar spela bollen i kombinationer vilket är något vi pratat om, alltså att få med fler spelare i anfall och skapa lägen. En annan sak jag vill lyfta fram är att vi hade väldigt bra hörnrus. Även om de skapar många hörnor så hanterar vi det bra. Det är bland annat sådana detaljer som gör att vi tar poäng, säger Lars Fall.


Vad har du för tankar kring säsongen i stort?


– Jag har ungefär samma förväntningar som utifrån, det vill säga att ta ett steg som förening. Jag tycker att vi gjorde det förra året när vi slapp kval och det var länge sedan vi tog poäng mot Bollnäs men nu gjorde vi det. Vi vill kunna bli stabilare och kunna utmana lag med vårt spel, inte bara spela på tur. Vi tittar hellre uppåt än neråt, avslutar Fall.


Kalle Mårtensson som alltså stod för Sirius kvitteringsmål är nöjd med lagets insats, framför allt i andra halvlek.


– Jag tycker att vi är bra i andra halvlek och steppar upp oss rejält, så poängen är vi värda och jag tycker att vi spelar på fler spelare och spelar bättre än vad Bollnäs gör i andra halvlek. Sen får vi snacka igenom första halvlek när det är mycket lyft och så, det funkar kanske inte lika bra, säger Kalle Mårtensson.

_________________________________________________________________________

Magdalena Carlstedt


Posten senast uppdaterad 2 nov 2017 kl. 21:17

Annonser


51