Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2341
5b2d57520569ee9c76110ea3ef5f4f50
TillbakaFoto: Anna Westin (UPD: 2017-01-10 23:15:07)

Foto: Anna Westin

Victor Lundberg inför Vänersborg borta: ”Vi vet hur vi ska spela för att slå dem”

- Vi har blivit bättre sedan vi senast möttes och vi blir bara tryggare i vårt spel. Jag tycker vi har bra koll på hur de spelar och vi vet hur vi ska spela för att slå dem. Men det kommer krävas minst lika bra inställning av oss som vid senaste mötet om vi ska slå dem då de är ett riktigt bra lag, säger Siriusliberon Victor Lundberg som tycker att mycket talar för att de ska lyckas reprisera prestationen från tidigare.

Vänersborg kommer från en svidande förlust borta mot Västerås SK, en match som slutade 9-3. Klubben hade säkerligen förhoppningar om att ligga högre upp i serietabellen vid det här laget, framförallt med tanke på supervärvningen av Sergei Lomanov Jr inför säsongen. Många gånger har de viktiga poängen uteblivit även om anfallaren Joakim Hedqvist, som ligger på sjätteplats i skytteligan, inte haft några större bekymmer att hitta nätmaskorna. 30 mål har det blivit från hans klubba på 19 omgångar.

- De har ju några bra lirare framåt som är viktigt att hålla koll på som t.ex. Lomanov, Ivanov och Viklund. För mig som libero blir det nog mest att hålla koll på deras forwards Hedqvist och Lukkarilla, säger Victor Lundberg.

Victor Lundberg som missade dubbelmötet med Broberg/Söderhamn under mitten av december p.g.a. en infektion i kroppen har kommit tillbaka starkare än innan. I senaste matchen hemma mot Edsbyns IF blev han utsedd till matchens blåställ (matchens bästa spelare).   

- Det har känts bra de senaste matcherna och det känns riktigt kul inför avslutningen av serien, säger Victor Lundberg.

Sirius ligger inför morgondagens match på tionde plats i tabellen med TB Västerås i hasorna - endast en poäng efter. Blåsvart har tagit ett stort kliv framåt och är nu en poäng ifrån att dubbla hela förra säsongens poängskörd. Sedan 6-2-segern hemma mot Broberg/Söderhamn i mitten av december har laget i stort levererat stabila insatser och det märks att stämningen är väldigt bra i truppen.

- Den har alltid varit bra faktiskt men det är klart att den bara blir ännu bättre efter några bra insatser, avslutar Victor Lundberg med.

Elitserien, omgång 20
IFK Vänersborg - Sirius Bandy
Matchstart 19:00

Se matchen direkt på plats imorgon i Arena Vänersborg eller följ spänningen direkt på bandyplay.se

Posten senast uppdaterad 10 jan 2017 kl. 23:15

Annonser


51