Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1246
897189b84a9ed14ea8866c7536fb5dfb
Tillbaka (UPD: 2012-09-06 17:29:58)

Viktor Broberg fortsätter i blåsvart

30-åringen som gör sin åttonde säsong i Sirius har kommit överens om en förlängning på ett år.

– Viktor har tränat med laget sedan slutet på juli, och nu har vi äntligen hittat en bra helhetslösning tillsammans. Vi har bl.a. haft fokus på Viktors sociala situation med arbete och familjen vid sidan av bandyn.  Det känns riktigt roligt att vi fått till en lösning med Viktor, för jag vet att han hela tiden velat vara spela med oss under tiden vi har haft kontakt, säger Janne Sjonemark, t.f. klubbchef i Sirius Bandy.

– Jag funderade ett tag på att lägga av med bandyn. Nu har jag dock fått ny energi igen. Det känns som en nystart för mig, med delvis nytt lag och ledning. Sirius har hjälpt mig att skapa en lösning med min jobb- och familjesituation, vilket gjorde att det blev möjligt att fortsätta spela bandy. Det är anledningen till att det har tagit lite tid, säger Viktor Broberg.

– Viktor var riktigt inspirerad och gjorde en bra säsong förra året. Det känns som ett liknande läge i år. Det ska bli kul att jobba tillsammans med honom i år igen, säger Sirius Bandys tränare Olle Gabrielsson.

Sakta börjar bitarna falla på plats för Sirius Bandys lagbygge.

– Jag har tillsammans med Olle Gabrielsson och Mats Söderman arbetat i team en längre tid med rekrytering och roller kring laget. Olle är sedan tidigare huvudansvarig tränare i A-laget och Mats har nu ett ansvar för helheten runtomkring A-laget.

Det är också klart att juniormålvakten Gustav Holmgren lyfts in i kärntruppen som reserv bakom Jakob Säleby. Det innebär att vi i dagsläget har en kärntrupp på 13 spelare och 3 juniorer. Målet för oss är att ha 15-16 spelare i kärntruppen, avslutar Sjonemark.

Posten senast uppdaterad 6 sep 2012 kl. 17:29

Annonser


51