Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2430
e9364e54530d310f22349107f007b833
Tillbakafoto: Anna Westin (UPD: 2017-06-30 15:36:57)

foto: Anna Westin

Viktor Brobergs roll kommande säsong

Viktor Broberg har flera säsonger i Siriuströjan bakom sig och den blåsvarta historien fortsätter även kommande säsong, även om det numera kommer vara från sidan av isen. 

- Det är kul med en ny utmaning. Att gå vidare från spelare till ledare känns naturligt och bra och det känns även kul att kunna få möjligheten att vara med och påverka Sirius Bandys framgångar i framtiden, säger Viktor Broberg.

Sirius har förstärkt sin offensiv och har ett intressant anfall inför kommande säsong. Det är just anfallsspelet som Broberg främst kommer fokusera på.


- Anfallet ser mycket bra ut, några offensiva nyförvärv blandat med våra yngre spelare. Vi har många olika alternativ framåt, så det känns väldigt intressant i år, säger Viktor Broberg.

Det är en helt ny roll för Viktor Broberg som även kommande säsong tränar Sirius Bandys 08-lag.


- Jag har haft ett antal tränare under min karriär och tar med mig väldigt mycket från deras ledarskap. Jag har väl ingen större erfarenhet som ledare utan har tidigare bara tränat våra framtida stjärnor i Bandykul, säger Viktor Broberg. 


Sirius huvudtränare Olle Gabrielsson tycker att det är väldigt kul att få in Broberg i en ledarroll.


- Vi får med Viktor en positiv röst i omklädningsrummet med stort Siriushjärta som kommer att bidra till att vi blir ännu bättre, säger Olle Gabrielsson och fortsätter:


- Han känner föreningen, spelarna och oss andra ledare runt laget. Han vet vad vi står för och vart vi vill. När Viktor kom in i laget under förra säsongen så gjorde han det i en mer tydlig ledarroll än han haft tidigare. Vi hade ett extremt ungt lag med fyra U20-spelare som spelade kontinuerligt. Fler av dem spelade i offensiva positioner som Viktor hade lång erfarenhet ifrån. Jag var tydlig emot Viktor att det inte bara var på bandyplan han skulle bidra utan kanske främst i omklädningsrummet med erfarenhet och rutin, säger Olle Gabrielsson.

Till hösten kliver Viktor Broberg in i sin nya roll där han kommer vara med på isen under minst ett träningspass i veckan. Sedan hoppas Broberg själv på att kunna närvara vid flera matcher.


- Ja det tror och hoppas jag. Och kanske någon mer gång på träningarna också, säger Viktor Broberg. 

Posten senast uppdaterad 30 jun 2017 kl. 15:36

Annonser


51